2777
2789

جنس پوست خوب 

زیر ساز مناسب قبل از آرایش 

و استفاده از محصولات عالی و اورجینال که مناسب پوست شما باشن

و کسب مهارت فقط با تکرار و تمرین  

هم برای پوست و هم برای میکاپ زیبا از لوازم  فیک و ارزون قیمت دوری کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاششش منم به یه همچین کسی احتیاج دارم خواهر☹️😂

ارایش چشم اگه تیرگی داره زیر چشمات اول کرم دور چشم.بعد کانسلیر با بیوتی بلندر بزن و خیلیی کم بزن و خیلی نزدیک به مژه هات نزن کم کم محوش کن به سمت مژه هات.بعد سایه رنگ نود برای زیرسازی.بعد سایه رنگی که میخوای بزن .قسمت گود بالای  چشمت(خط پلک) هم کمی رنگ تیره تر سایه و بزن که فرم چشمات مشخص شه.بعد ریمل و خط چشم.مداد هم دوست داشتی تو لثه بالایی پلکت بکش .برای درشت تر شدن مداد سفید تو لثه پایینی چشمت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
کرم مرطوب کننده ساویز راضیم ازش

مرسی گلم 

از ژل یا فوم شستشو استفاده میکنی ؟اگه استفاده میکنی میشه اسمشو بهم بگی اگه راضی هستی 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ریمل بگو هم بلند کنه هم پر پشت  بزنی انگار مژه مصنوعی زدی

هرشب تقویت مژه سریتا بزن تو دوماه مژه هات دوبرابر میشه فقط باید همیشه بزنی.بعد هرریملی بزنی انگار مژه هات کاشته.ایزادورا خیلی خوبه

ارایش چشم اگه تیرگی داره زیر چشمات اول کرم دور چشم.بعد کانسلیر با بیوتی بلندر بزن و خیلیی کم بزن و خ ...

کرم زیر چشم خوب معرفی میکنی اگه بلدی

اخه من تاحالا نگرفتم

هرشب تقویت مژه سریتا بزن تو دوماه مژه هات دوبرابر میشه فقط باید همیشه بزنی.بعد هرریملی بزنی انگار مژ ...

من مژه هام بلند و پر هست ولی بعضی ریمل ها واقعا مژه هام و خیلی تو چشم می‌کنه بعضیا نه 

نمیدونم چ ریملی بگیرم 

ایزودورا چ رنگی؟؟؟

سلام حرفه ای نیستم اما میتونم کار خودمو پیش ببرم

همیشه ضدافتاب بزن

کرم پودر اصل و اورجینال و هم رنگ پوست باشه

کانسیلر یک درجه روشن‌تر از کرم پودر باشه

ریمل هم اصل با کیفیت باشه که باعث ریزش مژه نشه

خط چشم کلفت و بلند نباشه درحدی که به چشم حالت بده

خط لب یا رژ لب رو بیرون لبتون نزنین روی خود لب باشه

اگه دوست دارین لبتون بزرگتر باشه میتونید ژل بزنید این که اطراف لب رژ بزنید اصلا قشنگ نیست

از پنکک یا  پودر فیکس برای مخملی شدن پوست استفاده کن 

کرم زیر چشم خوب معرفی میکنی اگه بلدی اخه من تاحالا نگرفتم

تو که سنت کمه کرم خیلی گرون نمیخواد بزنی همین ایرانی ها نئودرم من داشتم .بیشتر برای اینه که دور چشمت خشک نشه و خط نیفته.از الان بزنی از چروک دور چشم پیشگیری میکنه.

راستی بعد کانسیلر تا خیسه پودر فیکس حتما بزن که نره لابه لای خطوط دور چشم

منم پوستم افتضاح خشکه محصولات کیو وی مخصوص پوست های خشک برام خوبه

من رفتم دکتر بهم مرطوب کننده QV داد خوب بود اما تموم که شد باز باید میرفتم پیشش مرطوب کننده رو عوض کرد ولی باز حتما میخرم چون دیگه دکتر نمیرم خسته شدم 

من صورتم بشدت خشکه جوری که اگه کرم مرطوب کننده چند بار نزنم در طول روز بعضی قسمت های صورتم پوسته پوسته مثل شوره سر میشه و بعد قرمز و خارش 

سرم و تونر و ژل شستشو استفاده میکنی؟ اگه استفاده میکنی راضی هستی بهم میگی 

من چون صورتم خشکه فقط با اب میشستم و بعدش سریع مرطوب کننده الان صورتم کثیفه باید تمیز بشه 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️