2777
2789
دقیقا باید حرفه ای باشی برای کانتور

اگه برا روزمره میخوای کرم پودر که سبکم باشه و ضرر نداشته باشه سی سی کرم فارماسی بگیر عزیزم .البته پوشش زیاد نداره اما پوست و یه دست میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من‌ کلا زیاد آرایش نمیکنم . سلامت پوست برام مهم تره تا آرایش آنچنانی . همیشه ضدآفتاب میزنم روش یه کوچولو پنکک ک فقط عرق نکنه . ابرو هامو هاشور میزنم سایه نود ، ریمل و اگه مهمونی باشه خط چشم طبیعی میکشم . رژمم اکثرا رنگای نود میزنم . کلا سبک آرایش دخترونه پسندمه . کرم پودر و کانسیلر و کانتور اینا کلا استفاده نمیکنم حس میکنم خیلی پوست سنگین میشه و جای تنفس نداره دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااااا 🙄☹️😂 اینا همه رو بزنی که یه کیلو لوازم ارایشی رو صورتته ، من یه کرم میزنم بعد یه ساعت ...

نه این برا جاهای خوبه که میخوای خوشگل بشی .بری خرید و چه بدونم بگی تا یه ساعت برمیگردم نه نیاز نیست این همه وقت بزاری. و دخترایی که میبینیم شیک و مرتبن و خوشگل شدن هول هولکی نیومده بیرون وقت گذاشته بیچاره😂

دقیقا پوست منم خیلی خشکه مخصوصا بینیم و پیشونیم

وای نگم که این خشکی باعث شده نتونم هیچ وسایل ارایشی استفاده کنم 

من صورتم اگه مرطوب کننده در طول روز چند بار نزنم بعضی قسمت های صورتم پوسته پوسته میشه

بعد قرمز و خارش 

بیشتر زیر ابروم و بالای ابروم و لپ هام 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
آرایش چشمم توضیح میدی بی زحمت بلد نیستم🥲

واسه روزانه بنظرم غلیظ و اسموکی خیلی خزه و بده 

من واسه روزانه ریمل میزنم الان دقت کن به مژه هات پره یا بلنده؟

پس نسبت به مدل مژت ریمل بخر من ریمل اسنس مشکی میزنم فوق العاده فرم چشمم رو خوب میکنه کالیستا هم بنفشش خوبه تو ایرانیا 

بعد یه خط چشم بکش کم کم راه میوفتی اولش از ماژیکی یاد بگیر ولی من با مویی بنفش کالیستا شروع کردم بنظرم خیلی عالیه 

در آخر یه سایه رنگ پوست شاین بزن خیلی جذابه 

زیر چشمت هم یه ذره یه خط کم سایه تیره بزن 

کاش پیشم بودی برات میگفتم 😂

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
قیمتش فرقی نمیکنه استفاده کردی؟

نه استفاده نکردم ولی برای پوست خشک تعریفشو شنیدم

من ‌پوستم چربه استدیو فیکس مک استفاده میکنم خیلی خوب میخوابه رو پوستم کلن باید ببینی چه کرم پودری واست بهتره قلقش دستت بیاد

چرا یه وقتایی کرم رو صورت میماسه؟باید چیکار کرد

اگه پوستت چربه ۱.قبلش صورتتو باید با ژل یا فوم بشوری.۲.ابررسان یا پرایمر بزنی.۳.کرم پودرت مناسب نوع پوستت باشه.۴.با بیوتی بلندر بزنی رو پوستت و کم بزنی۵.پودر فیکس اخرش بزنی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
زیر ابرو و پیشونی و بینی بیچارمون کرده🤣🤣🤣

وای توهم اینجوری هستی؟؟؟ 

چ مرطوب کننده ای استفاده میکنی؟؟؟ 

با چه محصولی صورت میشوری؟؟ 

من دنبال ژل شستشو و سرم و تونر هستم 

اخه من صورتم حساسه با اب میشستم اونم سریع باید مرطوب کننده میزدم خیلی کثیف شده پاکسازی هم نمیتونم برم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️