2777
2789
من مژه هام بلند و پر هست ولی بعضی ریمل ها واقعا مژه هام و خیلی تو چشم می‌کنه بعضیا نه  نمیدونم ...

ایزادورا نارنجی من دارم خیلی خوبه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پلک افتاده چه نوع ارایش چشمی مناسبه؟ کسی بلده؟

خط چشم نازک که دنباله دار نباشه .سایه های رنگ روشن.سایه شاین و براق اصلا نزن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
این برا وقتیه که با دوستات جمع شدین برین جای خوب اینا .برای خرید بازار نیست که. و ارایش خوب زمان و ح ...

ببین عزیزم! منم زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم 

میشه بهم بگی کرم پودر و پنکک ی شماره باشن خوبه؟ شماره هاشون چقد باید باهم تفاوت داشده باشه ک بهم بیان و بد نشن رو صورت؟  

اگه بخوام اینترنتی سفارش بدم از کجا بفهمم ک چ شماره پنکک و کرم پودری ب صورتم میاد ک سفارش بدم؟ 

من رفتم دکتر بهم مرطوب کننده QV داد خوب بود اما تموم که شد باز باید میرفتم پیشش مرطوب کننده رو عوض ک ...

برا شست و شو هم، باز از شست و شوی صورت QV میگیرم برا من خوب بوده چون هم پوستم تمیز میکنه هم زیاد خشک نمیکنه، صورت منم مثه خودته داغونه از خشکی ، تا حالا هر جیزی غیر از محصولات کیو وی استفاده کردم راضی نبودم

برا شست و شو هم، باز از شست و شوی صورت QV میگیرم برا من خوب بوده چون هم پوستم تمیز میکنه هم زیاد خشک ...

این محصولی که میگین برای پوست خشکه؟

چقد راضی هستین ازش؟
پوست منم خیلی خشکه هم دست هم صورت

ارایش لایه به لایه اس و بستگی به رنگ پوست و چرب بودن پوست داره. کرم سفید کننده ، پنکک، کانسیلر، کانتور، پودر فیکس، پرایمر.. بعضیا با یکی از اینها کارشون راه میافته ولی بعضیا همش رو باید بزنن. رنگش هم باید مثل پوستت باشه وگرنه مثل شبح میشی (خودم اینطوریم😅)

هر رژی به هر پوستی نمیاد. سایه چشم رو باید طبق رنگ پوست و رژ ات انتخاب کنی. مثلا خودم کالباسی و نارنجی بهم میاد ولی با بنفش یا صورتی پر رنگ زشت میشم.

سایه رو باید دقت کنی که فاصله ی چشمها و حالتشون چجوری. بعضیا با مداد بعضیا خط چشم. باز مداد یا کلش یا وسطش یا گوشه فرق داره. خودم اگه سایه سیاه_طلایی بزنم به خط چشم نیازی ندارم.

رنگ موها و لباس و فرم صورت و رنگ چشم همشون تاثیر داره. من صورتم با کانتور خیلی بد میشه اصلا بهم نمیاد.

به نظرم چندتا کلیپ میکاپ مختلف ببین و همشون رو تمرین کن و عکس بگیر ببین کدوم بهت میاد.

مثلا یکی که بیبی فیسه ممکنه رژ تیره یا برنزه بهش نیاد.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
برا شست و شو هم، باز از شست و شوی صورت QV میگیرم برا من خوب بوده چون هم پوستم تمیز میکنه هم زیاد خشک ...

مرسی از راهنماییت 

اگه محصولی زدی خوب بود لطفا به منم بگو  

من همیشه باید مرطوب کننده تو دستم باشه اماده باش

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
مرسی از راهنماییت  اگه محصولی زدی خوب بود لطفا به منم بگو   من همیشه باید مرطوب کننده تو ...

راستی ضدآفتاب رنگی هم لانسون مخصوص پوست خشک استفاده می کنم البته اگه نخوام طولانی مدت باشه به خاطر داشتن رنگ دانه، پوشش دهی خوبی داره 

مرسی از راهنماییت  اگه محصولی زدی خوب بود لطفا به منم بگو   من همیشه باید مرطوب کننده تو ...

عکس شست و شوی صورتم رو برات میذارم عزیزم، به نظرم پاک کنندگی خوبی داره برا ما که پوستمون خشکه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۱۶-۱۵۲۰۲۵_chrome_pd4q.jpg

ببین عزیزم! منم زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم  میشه بهم بگی کرم پودر و پنکک ی شماره باشن خوب ...

من اینترنتی نخریدم تا حالا چون هنوز تو‌مغازه هم نمیتونم تصمیم بگیرم

کرم پودر و پنکک شماره دو‌ میگیرم پووستم کمی تیرس گندمیم ب