2777
2789
کانسیلر و چجوری و کجاها باید زد🫠

مونده به فرم صورتت 

ولی بنظرم خیلی خوشگل میشه روی نوک بینی زیر چشم و چونه و روی جوشا 

با بلندر نم بزن که خوب بخوابه و با روش تپ تپ 😂 منظور کوبیدن نمیدونم چجوری بگم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
اخه اینایی که گفتی خیلی خوبه ولی من میخوام مناسب سنم باشه  ملایم و دخترونه

برای ارایش روزمره اصلا کانتور و اینا لازم نیست خیلی غلیظ میشه.بعد کسی که حرفه ای نباشه نمیتونه کانتور و خوب دربیاره همون نزنی بهتره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اینایی که گفتی خیلی خوبه ولی من میخوام مناسب سنم باشه  ملایم و دخترونه

خوب اینکه باید کم بزنی بعضیا فک میکنن هرچقد زیاد کرم و پنکک بزنن ینی خوبه ولی نه. خیلی ریز. تناژ ارایشت هم سعی کن غلیظ نباشه رژ کمرنگ سایه ملایم رژگونه صورتی ملایم. هرچی تیره تر بزنی صورتت شلوغ و زشت دیده میشه

تعریف از خود نباشه حرفه ای تو کار میکاپ هستم هرگونه سوال آرایشی و مراقبت پوستی را جوابگو هستم 🥲😁

سلامممم خوبیی 

میشه لطفا بهم چندتا محصول خوب معرفی کنی برای پوست خشک 

من صورتم خیلی خشک و حساسه 

سرم و ژل یا فوم شستشو و مرطوب کننده با تونر معرفی میکنی ممنون

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
عزیزم اول صورتتو با صابون زرد چوبه یا گلیسیرین بشور . بعد پرایمر بزن. بعدش کرم پودر نه زیاد.بعد کانس ...

یا خداااااا 🙄☹️😂 اینا همه رو بزنی که یه کیلو لوازم ارایشی رو صورتته ، من یه کرم میزنم بعد یه ساعت احساس خستگی میکنم دیگه اینهمهههه رو هربار بخوای بزنی هم دوساعت وقت میخواد هم زیاده واس پوست

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
پوست خشک باس کرم پودر چرب بزنه دیگ... اگ ب رنگ و جنس میگی فرق میکنه هرچیزی ...

نه عزیزم هرپوستی باید کرم خودشو بزنه.خشک باشه باید مخصوص پوست خشک بگیره.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اووووو ۸ لایه ماله کشی کردی چ خبره

این برا وقتیه که با دوستات جمع شدین برین جای خوب اینا .برای خرید بازار نیست که. و ارایش خوب زمان و حوصله و مهارت میخواد نمیشه ک یدونه رژ بزنی ریمل بگی چرا پس خوشگل نکرد