2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول صورتتو با صابون زرد چوبه یا گلیسیرین بشور . بعد پرایمر بزن. بعدش کرم پودر نه زیاد. بعدش پن ...

اخه اینایی که گفتی خیلی خوبه

ولی من میخوام مناسب سنم باشه 

ملایم و دخترونه

چیکار میکنه رنگ میده مثل رژ ؟  شایت تینت لب منظورته؟

گفتم ک لاک لب یا تینت لب فرقی ندارن یکین 

اره دیگ اولش پرنگه بعذ جذب لب میشه و طبیعی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

لوازم آرایشی با کیفیت ، و بلد بودن اصول میکاپ

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
خیلی ممنون مفید بود👍

قربونت عزیزم.روتین پوستی داشته باشی ارایشتم بهتر میشه.برای پاک کردنشم اول میسلار واتر بزن بعد با ژل یا فوم مخصوص نوع پوستت بشور

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
میزنی ب لب خیلی کمرنگ میشه انگاری لبت پررنگه و پاک نمیشه مگر با صابون و دستمال مرطوب مث رژ لب نیست ...

چند قیمتش. خودت نداری عکس بفرستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اول صورتتو با صابون زرد چوبه یا گلیسیرین بشور . بعد پرایمر بزن. بعدش کرم پودر نه زیاد.بعد کانس ...

اووووو ۸ لایه ماله کشی کردی چ خبره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.