2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم آرایش میکنم خیلی وقتا اصلا نمیکنم اما 

باید ببینی چی بهت میاد خب 

این مهمه ک پوست صورتت سالم باشه و قشنگ باشه لک و اینا نداشته باشه زود پوست پوست نشه ب نظر من خیلی مهمه و لوازم آرایشی برندای معتبر و خوب باشن 

بعدم ب اندازه بزنی هرچیو مثلا رژ گونه خیلییی کم نزنی رژ خیلی زیاد... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
کرم چه مارکی خوبه؟

من شوون و کالیستا استفاده کردم خیلی سبکن و خوب با همه پوستیم سازگارن قبل گرفتن حتما تستر شماره ای ک بهت بخوره رو بگو واست بزنه رو دستت اگ اوکی بود بگیر 

من الان بی بی کرم کالیستا میزنم خیلی از کرمم سبک تره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من هیچ کرمی ندارم، از دوستام یاد گرفتم😂 برای اینکه مخملی دربیاد قبلش باید پرایمر خوب بزنی. برای لک ها و کانسیلر خوب بزنی. سوادم در همین حده. تهشم پودر بیک بزنی 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile

لوازم ارایش فیک نگیر.ایرانی بگیر اگه پول خارجی ها و نداری.اول به پوستت برس چون هیچ جوش و لکی و نمیشه با بهترین کرم پودر هم پنهان کرد.زیاد شلوغش نکن از همه چی بزن ولی کم.کرم پودر مناسب نوع پوستت بگیر قبلشم با پرایمر یا ابررسان زیرسازی کن.با یه براش مخصوص کرم پودر بزن به پوستت بعد با بیوتی بلندر فیدش کن.ریمل خوب بگیر قبلش با انگشت یه فشار کوچیک به مژه هات بده که حالت بگیرن(فرمژه به مژه ها اسیب میزنه)بعد از بن مژه ریملتو بزن.من اول ریمل میزنم بعد خط چشم.خیلی بهتر میشه.رنگ رژ و سایه و باید متناسب با رنگ پوستت انتخاب کنی.اول به دور چشمتم کرم دور چشم بزن بعد ارایش کن .روی لباتم اول بالم یا ابرسان بزن بعد خط لب بعد رژ یا تینت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عزیزم اول صورتتو با صابون زرد چوبه یا گلیسیرین بشور . بعد پرایمر بزن. بعدش کرم پودر نه زیاد.بعد کانسیلر برا نقاط زیر چشم و چانه. بعدش پنکک بعدش کانتور بعد پودر فیکس. بعد ابروهاتو بکش خیلی کم و طبیعی. بعد سایه بزن خط چشم فر مژه ریمل و رژ و اخر سر یه کوچولو هیلایتر مدل پنکک روی گونه و‌نوک بینی. خواستی یه کوچکلو رژ گونه صورتی ملایمم قبل فیکس بزن و تمام

اگه ابروهاتو با صابون لیفت میکنی قبل شروع اول لیفت کن بعد شروع ارایش. رژ پر رنگ نزن یه چیز ملایم زیاد هم دوره لباتو نکش 

سعی کن کانسیلرت زیاد سفید نباشه یه درجه روشن از کرم پودر. هرچی سفیدتر باشع تیرگیا بیشتر میزنن تو‌چشم. 

لوازم فیک با قیمت پایین هم نگیر هم زشت میشه رو صورت هم پوستو‌ داغون میکنن یه اورجینال بسته به جیب خودت بگیر

کرم رو چجوری بزنم طبیعی به نظر بیاد؟

حتما حتما اولین سانس اینه که یه کرم پودر خوب داشته باشی من با اینکه حرفه ای کار میکنم ولی واسه روزانه سی سی کرم فارماسی که فوق العاده خوشگل و طبیعی و بدون ضرر هستش دارم 

بعد اگه دوست داری بری مهمونی حتما ابرسان بزن بعد پرایمر 

بعد کرم پودر 

به پوستت بیشتر برس چون هرجوری هم گرون باشه کرمت اولین نکته پوسته

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻