2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور

اسمشم دلم نمیخواد مادر بزارم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
قطع رابطه

میشه؟ 

بعدا فکر نمی کنن کسی پشتت نیست هر کار دوست داشتن بکنن باهات؟ 

اگه بشه شخص به این نزدیکی رو پاشو از زندگی برید که عالیه:) 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

سلام وقتتون بخیر خانم محترم.

بی ادبی نباشه اما پیشنهاد میکنم ابتدا آرامش خودتون حفظ کنید و به خودتون مسلط باشید چون معلومه خیلی عصبانی و ناراحت هستید🙏

فضولی نباشه اما میتونم بپرسم مگه مادرتون چه کار اشتباهی انجام دادند که اینجوری اسباب عصبانیت و ناراحتی شما رو ایجاد کردند؟

میشه؟  بعدا فکر نمی کنن کسی پشتت نیست هر کار دوست داشتن بکنن باهات؟  اگه بشه شخص به این ...

اره چرا نشه😐😂

نه هر کسی فقط باید به خودش تکیه کنه

کلا مهم نیست ادما چه نسبتی باهات دارن اگه رفتن رو مخت از زندگیت حذفشون کن

واقعا اسم اینا چیه؟؟لیاقت اسم مادر ندارن 

یزید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
فکر که میکنن مخصوصا اگه شوهرت بفهمه کارت تمومه

درسته منم داشتم به همین فکر میکردم:) ❤️‍🩹

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اره چرا نشه😐😂 نه هر کسی فقط باید به خودش تکیه کنه کلا مهم نیست ادما چه نسبتی باهات دارن اگه رفتن ...

حرف شما درست ادم باید به خودش تکیه کنه 

ولی مثلا خانواده همسر و خودش اگه خانواده پشت عروس باشه ی مدل رفتار میکنن اگ نباشه ی مدل... 🤦🏻‍♀️منظورم اینا بود

چقد خوب😊