2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر خانم محترم. بی ادبی نباشه اما پیشنهاد میکنم ابتدا آرامش خودتون حفظ کنید و به خودتو ...

از بچگی کاری نمونده که باهام نکرده باشه

بچه که بودم فرق میزاشت بین من و خواهرم. بعد ازدواجم هم همین کارو ادامه داد . خودشو برا شوهر خواهرم میکشت ولی مدام به شوهر من سرکوفت میزد و انقدر تو زندگیمون دخالت کرد تا کارمون به جدایی کشید.

برادر بزرگمونو بجور دیگه دوست داشت و همه کار براش میکرد . بیست سال پیش براد بزرگم فوت شد و از اون به بعد عشق مادرم شد پسر برادرم. از قضا بخاطر لوس کردنای مادرم پسر برادرم ترک تحصیل کرد و افتاد تو کارای خلاف ولی عجیب اینه که بازم مادرم همش طرف اونه . چند تا ملک و هرچی که داشتیم رو داد به این پسره معتاد خلافکار. الآنم اومده نشسته خونه من و هیچ جا نمیره و مدام اذیتم می‌کنه و با اون پسره تهدیدم میکنن

از بچگی کاری نمونده که باهام نکرده باشه بچه که بودم فرق میزاشت بین من و خواهرم. بعد ازدواجم هم همین ...

😶😶

خیلی ببخشید اما دیگه مادر شما مادر نیست مادر فولاد زرهه😔

اینجوری که شما گفتین کاملا بهتون حق میدم که از مادرتون متنفر باشید چون فکر نمیکنم حتی مادر ناتنی آدم هم با آدم اینکارو بکنه😒

اما خب باید این نکته رو هم باید در نظر داشته باشید که همه مادر ها مثل هم نیستند اما خب متاسفانه شما از بابت مادر بد شانسی آوردین.

بسیار متاسفم بابت رنجی که میکشین و باهاتون احساس همدری  میکنم.

متاسفانه کمکی نمتونم بکنم اما فقط امیدوارم و دعا میکنم که هر چه زودتر مشکلتون حل بشه.

انشالله هر جا که هستین سالم و سلامت و پر روزی باشین.

با تشکر🙏