2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه مامانبزرگتو تصور کردم😂😅

مامانبزرگم : الا نوه ام از لولو به هلوی لپ گلی تبدیل میشه🥴😂😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
😂😂😂 اخ جون پریود شد میتونم یکاری کنم خوشگل شه  البته فقط محض شوخی♥️

😂😂😂💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

انگار فقط من بیچاره بودم که هیچی نمی دونستم ..

روزه بودم نیم ساعت مونده به اذان شدم 

مامانم سر غذا بود نمی تونست بهم توضیح بده 

گفت بعد افطار بهت میگم 

منم سر افطار کاسه آبگوشت دستم و قطره قطره اشکهایم می ریخت تو آبگوشت 

هييييييي

۱۴ سالم بود قبلش هیچ دردی نداشتم صبح که پاشدم دیدم شلوارم خونی شده گلاب به روتون خیلی برای اولین بار خیلی خون ازم رفت 

پاشدم از سر جام شلوارمم صورتی بود، و بعضی جاهاش لک شده بود ، همینکه از جام بلند شدم داداشم چشمش به شلوارم افتاد گفت چرا شلوارت خون بهشه من گیچ شده بودم و هم ترسیده بودم به داداشم گفتم هیچی پام با شیشه برید دیشب بازم خون میاد ازش 

هیچی دیگه داداشم بهم مشکوک شد ولی هیچی نگفت دیگه فقط گفت میخوای بریم بخیه کنی بزن بالا پاچه شلوارتو ببینم چقدر بریدی منم تو دلم گفت آخه کجا رو میخوای ببینی برادر من 

هیچی دیگه مامانم آمد فهمید پریود شدم از دست داداشم نجاتم داد 

الهی بمیرم برا داداشم کاش بودش  💔💔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
عزیزم منم خیلی غم از دست دادن دارم

چه کسایی رو از دست دادید؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲