2777
2789
تا س ماه اول ب مامانم نگفتم بعد یبار خیلی شدید شد گفتم 

پدو چيكار كردى بعد؟😐

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
وای چه بد

اره خیلی سم بود🥴😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه عده میان میگن خجالت نمیکشید راجب این طور مسایل حرف میزنید🤣🤣🤣

اتفاقن دو تا کامنت اول گفتن😂

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
نی نی سایت همش موضوعات کاملا شخصی و خصوصی چرا😕😐

پریود همه جا عادیه خصوصی چیه 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خردادماه نزدیک امتحان علوم فکر کنم. ده روزی از درد مردم و هیچ دکتری متوجه علت نمیشد. تا اینکه بلخره صبح شدم و میدونستم چیه . به مادرم گفتم رفتیم نوار بهداشتی و شورتکس و.. خریدیم برگشتیم. بلد نبود نوار بهداشتی رو چطوری و کجا بزارم مادرم باهام دعوا کرد😐 که همه کارا رو بلدی اینکارو بلد نیستی(منظورش شیو کردن بدن بود که معتقد بود نباید بزنی و هربار میرد دعوا شدید داشتیم). هنوزم یادم میوفته انقدر ناراحت میشم که یه دونه توضیح دادن اینکه چیب رو میکنی و کجا وصل میکنی مگه چقدر سخت بود؟؟؟ بعد همیشه هم از دست مادرش دلخور که اون هیچی رو بهشون نمیگفت و.... 

هیچی خونه مام بزرگم بودم رفتم بش گفتم یه چک محکم زد تو گوشم به این اعتقاد که قدیمیا میگن موقعی ک دخت ...

البته ریشه این رسم در ‌‌‌‌‌واقع تو اینه که دختر دیگه راجع به پریودیش به کسی نگه مثلا شرم و حیا و اینا😶

رفتیم عروسی شبش خسته کوفته خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم تشک و لباس و همه چی کثیف شده شلوارمو گرفتم رفتم به مامانم گفتم پریود شدم قربونش برم کل تشک و شست خلاصه همه فهمیدن پری شدم😅

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

واااای من هیچ وقت یادم نمیره اینقد که خاطره بدی دارم ازش. ما مشهد بودیم یادمه خانوادگی به همراه یکی از فامیلهامون اونا هم دسته جمعی اومده بودن رفته بودیم برا یسفر و زیارت. تو هتل مشهد بودیم صح که پا شدم پریود بودم و بچه های فامیلمون دیدن و من آب شدم هیچ وقت یادم نمیره تا پایان سفر دیگه با من حرف نمیزدن و فکر میکردن من مریض شدم.

البته ریشه این رسم در ‌‌‌‌‌واقع تو اینه که دختر دیگه راجع به پریودیش به کسی نگه مثلا شرم و حیا و این ...

نه باوا .. منتظر بود جدنی لپام گل بندازه خوشگل تر شم😶😂😂

قیافه منِ بچه ۱۳ ساله : 🤕

قیافه پریود : 😨😵‍💫؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

۲۹ اردیبهشت ششم بودم تو تالار بودم

کمی احساس میکردم خیسم 

هیچی ماشین نشستیم رفتیم خونه دیدم خون

گریه کردم بعدش گفتم شاید بخاطر اینکه شلوار تنگ پوشیدم اینجوری شدم به هیچ‌کس نگفتم

پارچه میذاشتم پنبه هم میزاشتم

بعدش دوستم گفت پریودی هست و اینا قشنگ فهمیدم گفت نوار باید استفاده کرد گفتم چنده گفت چهار هزار تومن قشنگ یادمه پول هامو جمع میکردم می‌خریدم

ورودی دهم بودم چهار سال گذشته بود

تابستان بود پیش مامانم خوابم برده بود دید شلوارم خونه 

اون موقع فهمید دعوام کرد گفت از بس به چیزای بد فکر می‌کنی 😐

Aloneaa یا کاربر الونهام  هستم کاربر نهال اگه دیدی بیا کارت دارم 😭