2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب قبلش خواهرم درباره پریودی صحبت کروم باهام که نترسم فرداش شدم

پریودی نامنظم دارم و هر وقت کسی در موردش صحبت کنه فرداش پریود میشم

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی

هیچی خونه مام بزرگم بودم رفتم بش گفتم یه چک محکم زد تو گوشم به این اعتقاد که قدیمیا میگن موقعی ک دختر پریود میشه لپش گل بندازه و قرمز شه تا اخر قرمز میمونه🥴

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان یه عده میان میگن خجالت نمیکشید راجب این طور مسایل حرف میزنید🤣🤣🤣

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

11سالم بود خونه مامانبزرگم پريود شدم خداروشكر اونموقع ميدونستم چيه😀

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
شب قبلش خواهرم درباره پریودی صحبت کروم باهام که نترسم فرداش شدم پریودی نامنظم دارم و هر وقت کسی در ...

واییی 😂

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

خاطره نداره

رفتم دسشویی دیدم عه خون

اومدم پد گذاشتم رفتم سراغ کارام

فقط وسط خیابونم غش کردم نم چرا😕🙄😑مردم اومده بودن میزدن منو همین که خوردم زمین محکم داغون شده بودم بس نبود🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما