2777
2789
یک ساله با آقایی در ارتباطم وچندماه پیش ارتباطمونو علنی به خانوادش گفت اما هیچی به هیچی...بااینکه پسرشون تو شهرغریب تنهاس اما اصلا هیچ اقدامی نمیکنن که ازدواج کنه. فقط یه سری مامانش گفت هر موقع من امادگی داشتم بریم بیرون تابا مامانش آشنا بشیم  ،اما خب من که نمیتونم بگم کِی بریم !!!مادرش باید دعوتم کنه تا باهاش برم بیرون و آشنا شم .این هیچ کاری نکردنشون حرصم میده منم دیگه نمیخوام  سر این قضیه اصرار کنم الان فکر میکنه چخبررره حالاااااا ...😏😏
به نظرتون چرا خانوادش انقدر این قضیه رو طول میدن؟؟بااینکه طفلی پسرشون تنهاس ...میدونم مساله و مشکل مالی ندارن که گیر اون باشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه جسمی وجنسی با پسره داشتی؟ سطح دوتاخانواده به همدیگه میخوره؟ چقدر پسره رو میشناسی؟

نه اصلا رابطه اون مدلی نداشتیم و نداریم و قصدمون هم از اول آشنایی برای ازدواج بود.خانواده هامون هم در یک سطح و طبقه هستن و تقریبا همکاریم و در یک صنف فعالیت میکنیم. هم رشته ای هستیم با سطح تحصیلات یکسان .

از پسره سوال کن چرا توجه نمیکنه

میدونید این سوال الان چند روزه بیشتر رومخم رفته چون مادرش برای دیدن پسرش چند روزیه اومده تهران ولی تا الان همچین چیزی رو مطرح نکرده که ببینیم همدیگرو وآشنا شیم. حس میکنم وقتی سوال میکنم خودشم بیشتر ناراحت میشه و به فکر فرو میره و خودشم این تعلل رو نمیخواد اما دلیل اهمال کاری خانوادشم نمیدونمممممم چیه!!!

شاید می خوان بر اساس ازدواج سنتی برند جلو، اگر این طور هست با سیاست سنتیش کن تا بیان 

اتفاقا اینم به نظرم اومد اما پارتنرم همیشه از اول می‌گفت خانوادشون بخصوص مادرشون مخالف این هستن که بقیه (یعنی پدرو مادر و کلا خانواده)برا بچه ها همسر انتخاب کنن🙄 خواهراشم ستنی نبودن حتی و خودشون با شوهراشون دوست بودن .واقعا هیچی به مغزم نمیرسه... یعنی دوست ندارن بدونن این همه مدت پسرشون با کی وقت میگذرونه!!!