2777
2789

اسنثنا هم نداره من خودم هفده سالم بود هیچی از زندگی نفهمیدم جز بدبختی و حسرت درسته انتخاب درستم شرطه ولی هیچوقت زود ازدواج نکنید حداقل تا ۲۵ سالگی خواهرشوهرم خوش به حالش ۲۸ سالشه عشق دنیا رو میکنه از لحاظ ج ن سی هم تامینه آزاده سرکار میره مسافرت میره با دوستاش خوشه انقد خوشه که حد نداره واقعا خوش به حالش حالا ما چی هیچی نفهمیدیم نه از دوره نامزدی نه ازدواج هیچی من یکی خیلی بدبختی سختی کشیدم تو شهر غریب زندونی شدم کتک خوردم خیانت دیدم تحقیر شدم گشنگی کشیدم خیلی بدبختی کشیدم که یبار خودکشی داشتم الانم تنها دلخوشیم بچهامن ولی با ۳۰ سال سن نه حسی مونده برام نه اعصابی کاش قبل مردنم کمی زندگی کنم 💔

مامان منم 18 ازدواج کرده فوق لیسانس

خونه 2 طبقه داره ماشینمعازه باغ 

ولی ته تهش حس حروم شدن داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اطرافم داشتم اما زندگیشون تقریبا خوب ومعمولیه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

منم اعصاب ندارم ۱۹ سالگی ازدواج کردم ۲۷ سالمه و بی اعصاب و به فکر جدایی.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.