2777
2789

ببین یه مدت اینقدربی تاب پدرم بودم که خواب هام همه تلپاتی داشت ودرست درمیومدیادم میاددخترعموم دراثرسرطان توسن ۱۸فوت کرد۸ماه بعدپدرم توخوابم دیدم که بهم گفت بروبه مادرم بگوبی تابی نکن همون خدایی که منوتورحمش بزرگ کردورشددادهمونم الان ازم مواظبت میکنه نگفتم به زن عموم چندسری اومدتوخوابم گفتم بگم الان میگن اینم ماروکشت باخواباش بعدیهوتوخونه بودم ازروی مبل بطری آب افتادروی زمین بعدچنددقیقه حوله ای که صورت پاک میکنم باهاش ازروی کابینت افتادپایین بعدترسیدم گفتم به مادرش خوابوحالش نگوخیلی بدبوده ولنگاری سرخاک دخترش غش کرده بوددخترعموم آگاه بوده ولی بعدش دیگه خواب ندیدم چون ترسیدم گفتم باگریه توروخدانیاییددیگه توخوابم بچه شیرمیدادم نیترسیدم شیرم قطع بشه

چند وقت پیش عروسی فامیلمون بود.بعدما به احترام پدرم که چند ماهه فوت شده عروسی نرفتیم.پدرم اومد به خوابم .همه مون نشسته  بودیم گفت اینجوری فامیل داری میکنید.؟چرا بلد نیستین؟فقط پسر کوچیکم  کارش درسته(داداش کوچیکم عروسی رفت)

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایینم همینطوره یه بار گفته بود نگران خواهرشه داداشم به بابام گفت بابامم رفت سراغ دختر عمم دید خیلی م ...

وای آدم اشک تو چشاش جمع میشه چقدر خوبه که میتونن به خانوادشون سر بزنن

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
وای آدم اشک تو چشاش جمع میشه چقدر خوبه که میتونن به خانوادشون سر بزنن

آرره ولی این یکی انگار خیلی عذاب میکشیدو نگران خانوادش بود بخوام بگم خیلی میشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
آرره ولی این یکی انگار خیلی عذاب میکشیدو نگران خانوادش بود بخوام بگم خیلی میشه

روحش شاد باشه انشالا دیگه عذاب نکشه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
میشه حدیثو بگی اخه بابام تازه ب رحمت خدا رفته

عزیزم خیلی سخته 

خدا رحمتشون کنه 

ولی میدونی که اگر تو ناراحت باشی آرامشی که اونها توی اون دنیا دارند و دلشون نمی‌خواد با هیچی عوض کنند را خدشه دار می‌کنی چون تو عزیز پدرت هستی و مطمئن باش پدرت جایگاه خوبی دارند و راضی هستند منتها تنها عاملی که شاید اذیتشون بکنه ناراحتی شماست .

یک فیلم قدیم‌تر ها می‌گذاشت به نام تسنیمی از بهشت مشابه زندگی پس از زندگی بود که کسانی که مرگ ناقص داشتند از اتفاقاتی که بر آنها گذشته می‌گفت و اکثرا هم اروپایی و آمریکایی بودند و فقط چند مورد ایرانی توش بودند . من که زندگی پس از زندگی را ندیدم ولی فکر میکنم به تقلید از فیلم تسنیمی از بهشت اون را درست کرده باشند . در کل افرادی که روح اونها برای لحظاتی از بدنشان خارج شده احساس سبکباری و خوبی را تجربه کردند که دوست نداشتند به کالبد خاکی برگردند و ناراحت بودند از ناراحتی و غم و غصه اطرافیان . عزیزم منم شنیدم ارواح به نزدیکانشون سر میزنند و یک جورایی مراقب اونها هستند . به جای غم و غصه که البته حق داری برای پدر مرحومت دعا کن و قرآن بخون و انرژی مثبت بفرست . روحشان شاد و قرین رحمت الهی . براشون حمد و سوره میخونم . خدا بهتون صبر جزیل عنایت کنه .

عزیزم خیلی سخته  خدا رحمتشون کنه  ولی میدونی که اگر تو ناراحت باشی آرامشی که اونها توی ا ...

مممنون از محبتتون 

خیلی لطف کردی که این همه وقت گذاشتی،و نوشتی خدا رفتگان شما رو بیامرزه 

مممنون از محبتتون  خیلی لطف کردی که این همه وقت گذاشتی،و نوشتی خدا رفتگان شما رو بیامرزه

بانو جان سلام

خدا  پدر  بزرگوار تون  رو  رحمت کنه ،  و  به  شما صبر  بده،،

لطفا  کتاب  معاد  (  از   آیت  الله  دستغیب )  رو   بخونید ،  خیلی  قشنگه 

هم  آروم  میشین  هم  خیلی  اطلاعات  درست  از  اموات  می فهمین،،  

هر  مطلبی  که  توضیح داده،  نوشته  از  کجای قرآن ،  یا  گفته ی   کدام  از  ائمه  است،،  

یک  کتاب  هم  چند سال پیش  خوندم  خارجی بود،  از  کتابخانه عمومی  گرفتم ،  خیلی خیلی  مطالب زیبا  و  آرامش بخشی  داشت،  اسمش  متاسفانه یادم  نیست،  

ولی  روح  رفتگان  همیشه  کنار ما  و  مواظب  ما  هستن ،  منتظر  خیرات  و قرآن و  دعا و  صلوات و ذکر و صدقه  هستن،  

همه  چیز  را  متوجه  میشن،،  چون حجاب و  حائلی  از  دنیای  مادی  ندارن، ،  از  خوشحالی ما  خوشحال میشن  از  ناراحتی  ما  ، ناراحت،، 

خیلی  هم  همیشه  به  ما  کمک  میکنن،، از  گریه زاری  بازماندگان شدیدا  ناراحت میشن،