2777
2789

کسی که نرفته برگرده ولی من ازپدرم خوابی دیدم که داشت سرخاک خودش حلوامیخوردوبه عمه گفت حلوات خیلی خوشمزه شده خوب پختی بعدبه عمع م گفتم گریه اش گرفت گفت مهمون دعوت کردم زیادختم انعام گرفتم برای بابام من که داداشش میشه ولی حلواش بدشدخیلی ناراحت بودم گفتم داداشم الان میگه این چی بودپختی اونجافهمیدم روح هاهم میچرخن وسرمیزنن دراین حدحالازیادادم اعتقادی هم نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه حدیثو بگی اخه بابام تازه ب رحمت خدا رفته

خدا رحمت کنه آره میاد سر میزنه پنج شنبه ها براش خیرات کن یا صدقه بده یا قرآن بخون 

روحش شاد و یادش گرامی باد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

حدیث داریم که بر اساس اعمالشون به خانواده سر میزنن مثلا بعضی دو سه روز یکبار بعضی هفتگی ولی یه روز مشخص بود که همه سر میزدن 

و اینکه مدام از خانوادش طلب خیرات می‌کنه

همچنین بخشی از قسمت زندگی عزیزانش به عنوان عذاب یا پاداش بهش نشون داده میشه مثلا اگه مرده خوبی باشه خدا خوشحالی های خانوادش رو بهش نشون میده اگه بد باشه خدا سختی های عزیزانش رو بهش نشون میده

یکی از فامیلامون برادرشو از دست داده بود میگفت خواب میبینیم هر از گاهی میاد بوسش میکنم بغلش میکنم بعد دوباره میره 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
روحشون شاد قبلا ها چه قدر قاصدک میدیدم وقتی بچه بودم تصورم این بود قاصدک ها خوش خبرن میگرفتمشون بع ...

دقیقا منم چندسال بود قاصدک نمیدیدم از وقتی پدرم فوت شدن همیشه تو حیاط قاصدک میبینم..

چی

منظورم این بود که چه چیزی میخوای بپرسی 

ولی روحشون میان حتی حدیثم داریم که حداقل هر جمعه میان ولی اگه عمل خوبی داشته باشن هر روز میتونن بیان 

بزرگ ترین ضربه زندگیمو از کسی خوردم که دوستش داشتم.💔💔

من یه پسر عمه داشتم چند سال پیش به خاطر سرطان فوت شد جوون هم بود همیشه میومد به خوابمون انگار از وقایع خبر داشت یه بار داداشم تو خواب دیده بودش میگفت حرص میخورد که پله خونه مامانمینا خرابه کسی نمیره درستش کنه نگران بوده مامانش از پله زمین بخوره مامانم زنگ زده بود به عمم اونم گفته بود واقعا پله خرابه کسی نیست درستش کنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ممنون گلم خدا عزیزانتونو حفظ کنه در پناه خودش

ممنون مهربون همچنین 💕

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

[QUOTE=300931683]من یه پسر عمه داشتم چند سال پیش به خاطر سرطان فوت شد جوون هم بود همیشه میومد به خوابمون انگار از وقا ...[/QUOTE

آره دقیقا از همه چی خبر دارن دوست همسرم فوت شده بعد از فوتش خیلی مشکلات دارن خانوادش همه با هم دعوا دارن هر وقت به خواب همسرم میاد ناراحته اصلا خوشحال نیست

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
میشه حدیثو بگی اخه بابام تازه ب رحمت خدا رفته

من یکیمون فوت شد من خیلی بی تابی میکردم هی میومد به خوابم به خواهرم همش نگاه میکرد که آخر عصبی شدم رفتم کل وسایل خواهرمو گشتم دیدم یه نامه گذاشته بوده تو وسایل خواهرم،وقتی پیدا کردم دیگه نیومد به خوابم

[QUOTE=300931683]من یه پسر عمه داشتم چند سال پیش به خاطر سرطان فوت شد جوون هم بود همیشه میومد به خوا ...

ایینم همینطوره یه بار گفته بود نگران خواهرشه داداشم به بابام گفت بابامم رفت سراغ دختر عمم دید خیلی مریضه بهش رسیدگی کرد و دکتر بردش روز بعد دوباره اومد تو خواب دادشم یه کتونی براش آورد جالبه زنده که بود عاشق کفش بود

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست