2777
2789

تا حالا نرفتم اون دنیا😊

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته ب اعمالش داره

ادم خوبی باشه هر روز نباشه کمتر 

ولی حداقلش اینه هر جمعه سر میزنن

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

من واقعا نمیدونم ولی یه پسر دایی داشتم شهید شده بود همین چند سال اخیر

مادرش میگه گاهی میبینمش تو خونه میاد  صورتمو بوسه میزنه 

هر وقت میاد چادر بوی گلاب میگیره

بازم نمیدونم چی بگم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
من هروقت قاصدک میبینم حس میکنم پدرم اومده پیشمون.روحش شاد

خدابیامرزشون عزیزم 🤍

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
من هروقت قاصدک میبینم حس میکنم پدرم اومده پیشمون.روحش شاد

روحشون شاد

قبلا ها چه قدر قاصدک میدیدم وقتی بچه بودم

تصورم این بود قاصدک ها خوش خبرن میگرفتمشون بعد ارزو میکردم برای بقیه هم خبرای خوب ببره و فوت میکردم میرفت

اما الان یادم نمیاد اخرین بار کی قاصدک دیدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!