2777
2789
عنوان

مجردا متاهلا یه سوال ؟؟؟

1133 بازدید | 103 پست

ملاکتون برا ازدواج چی بود و همسر الانتون چی از آب در اومده؟

مجردا ملاکتون چیه؟

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام زمانی باشه

که هست 

ولی خدا خیلی برامون دوره تمرینی گذاشته یکم خسته ایم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ملاکم اخلاق(که خودش دنیایی میشه تهعد مهربونی خوش اخلاقی پر انرژی خسیس نبودن شکاک نبودن و …) و خانواده و شغله و پول تا اون چیزی که تو ذهنمه(میدونمم دوست دارم شغلش چی باشه)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بجز ظاهر و پول بقیه ملاک هامو داشت همسرم

همه چیز تموم پیدا نمیشه 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

چیزایی ک این روزا تو کسی پیدا نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درکم کنه

بلدم باشه

بهم امنیت بده

شکاک و بد دل نباشه

خسیس و خاله زنک نباشه

مرد واقعی باشه

که خداروشکر هرچی تو زندگی قبلیم برام حسرت و ضعف بود ازدواج دومم عالی شد

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من