2777
2789
عنوان

دعوا خانم و آقای همسایه

401 بازدید | 42 پست

سلام به همگی شب به خیر

واقعا دیگه خستمون کردن هر شب با هم دعوا دارن نمیدونم چرا

اگه هستین ادامشو بگم‌‌.....

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

همسایه های ماهم همش دعوا دارن

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما هم اقاهه هر شب فحش میده مادرزنشو... کل جد و اباد زنشو موندم چجوری زنه هیچی نمیگه

بعضیا چقدر بد دهنن واقعا

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بگو دیگ

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

مگه علت دعوا فهمیدی؟

هر کس به اندازه خودش گرفتاری داری باید حرص اینا هم بخوریم 

یه بار خانمه اومد خونه ی من خودش گفت ببخشید یه وقت صدای جنگ از خونمون میاد منم گفتم نه من نگران خودت میشم(چون صدای زد و خورد و شیشه شکستنم گاها میاد) گفت به شوهرم گفتم اگه به خاطر رابطمون (س ک س) نبود هزار باره رفته بودم یعنی واقعا رابطه ی خوبی شبا باهم دارن؟ واقعا عجیبن برام

یه مشکل دیگه هم دارم از وقتی اینا باهم اینجوری همسرمنم براش داد زدن عادی شده یه جورایی انگار از اونا یاد گرفته خیلی ناراحتم چیکار کنم؟

هر کس به اندازه خودش گرفتاری داری باید حرص اینا هم بخوریم  یه بار خانمه اومد خونه ی من خودش گف ...

😳😳😳

معلومه شرایطشون خیلی بد نیست 

اگه با یه نفر مشکل اساسی داشته باشی کلا از ریخت و قیافه اش هم بیزار میشی چه برسه به …

هر کس به اندازه خودش گرفتاری داری باید حرص اینا هم بخوریم  یه بار خانمه اومد خونه ی من خودش گف ...

مگه میشه تا این حد دعوا کنی و حاضر باشی به خاطر سسک نری فقط؟  

چه جالب. 

شایدم منظورش زندگی بعد طلاقه که نمیتونه بدونه رابطه جنسی تحمل کنه.