سلام دوستان دوستم ی مدته تو کماس الان حالت زندگی نباتی داره کسی موردی شبیه این داشته ک برگشته باشه سر و گردنشو کمی تکون میده اب دهن قورت میده ولی چشاشو باز نمیکنه مگه گه گاهی اشک میریزه اینم بگم فقط نصفی از نیم کره سمت چپش زندس بقیش مرده بنظرتون خوب میشه؟؟؟
اره اونکه ولی همین که به زندگی برگشتت خیلی خوب بود.ولی بازم خیلی چیزا عوض شده بود🥲
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یادم بود ارتباط میگرفتن باهااشش ،مثل اینکه خیلییی خوبه تو بهبود
باهاش ارتباط بگیرن از خاطره ها بگینن حرففف بزنینن اهنگ بزارین واینا
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
ی چیایی که ازین وضعیت زندگی نباتی یادمه فک کنم میشه بخوره اونم با دستگاه
حتی میشه بچه هم داخل شکم مادرش رشد کرد