2777
2789
عنوان

زندگی نباتی

3273 بازدید | 42 پست

سلام دوستان دوستم ی مدته تو کماس الان حالت زندگی نباتی داره کسی موردی شبیه این داشته ک برگشته باشه سر و گردنشو کمی تکون میده اب دهن قورت میده ولی چشاشو باز نمیکنه مگه گه گاهی اشک میریزه اینم بگم فقط نصفی از نیم کره سمت چپش زندس بقیش مرده بنظرتون خوب میشه؟؟؟

پسر و همسرم همه دنیام❤

یادمه ی سریال بود روزهای بی قراری بعد چندین سال بیدار شد:")))

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بزرگم بود اینطوری سنش بالا بود بر اثر بیماری وکهولت سن فوت کردند متاسفانه. دوستتون جوونه ان شالله که عمرش به دنیا باشه 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ان شالله زودی پاشه ووو حالششش بهترینن بشه درصحت و سلامتیییی کامل😊🤍

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.