2777
2789

سلام خانوما🌺یه سوال دارم از خانومایی که سزارین داشتن😓

من ۱۰ روز پیش زایمان کردم امروز رفتم بخیه کشیدم.....همه جای بخیه خوب جوش خورده ولی یه تیکه کوچیک لبه های پوست روی هم قرار نگرفت خیلی ناراحتم😔درست میشه به نظرتون یا همینجوری میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبه ها بنظرم یکم نامیزون تر از قسمت های داخلیه

درست میشه نگران نباش

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

عفونت نکرده قرص عفونت بخور اره رفع میشه 

نه والا دکتر گف خوبه..عفونت نیس...قرصهای آنتی بیوتیک هم خوردم

اگه دقیقا دو تا سر بخیه هارو میگی یعنی جای شروع برش و اتمام برش اون همینجوری هست چون اول و آخر دوخت هست خوب میشه نگران نباش

کلا بخیه عفونت نداشته باشه مشکلی نیست خیالت راحت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی بزرگه؟ اگه کوچیکه که زخم میشه بعد پوست میاد جاش

نه ی تیکه خیلی کوچیکه...بزرگ نیست ولی اگه بمونه چی😢

مطمعنین؟؟؟ینی کاملا خوب خوب نمیشه؟😢

بله عزیزم مطمئنم ،مادرم ۵ سال پیش سزارین داشتن الان اثر زیادی نمونده تقریبا میشه گفت کامل محو شده

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
اگه دقیقا دو تا سر بخیه هارو میگی یعنی جای شروع برش و اتمام برش اون همینجوری هست چون اول و آخر دوخت ...

نه از اول دوخت دوسانت به داخل اینجوری شده...ینی از اول بخیه دوسانت میام جلو این حالت هست بعدش باز درست شده و لبه ها درست روی هم قرار گرفته