2777
2789
عنوان

آیا امیدی به بچه دار شدن هست؟

635 بازدید | 29 پست

ازمایش اسپرمو گرفتیم نتیجه خیلی بد بود

مورفولوری ۳. یعنی حدود۹۷درصد اسپرم ها مشکل داشتن

حرکت رو به جلو هم ۱۱ درصد درصورتی که رنج نرمالش۵۰هست

حجم و تعداد خوب بود

کسی خدای نکرده اینطور مشکلی داشته؟ 

بنظرتون امیدی هست به طبیعی؟

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی فک نکنم ولی با ای وی اف و میکرو حتما میشه اگه خدا بخواد

تو همین سایت تاپیکای قدیمی رو میخوندم همه اینایی که این مشکلو داشتن با آی وی اف بچه دار شدن ولی برای ما میگه هنوز تازه اقدام کردید نمیشه بریم سراغ اخرین راه

اره بابا احتمالش چرا نباشه هیچ چیز نشد نداره ، برو دکتر صددرصد بچه دار میشین الان دیگه چیزی نشد ندار ...

مرسی از دلداریت عزیزم. انشاالله که میشه

بنظرتون طبیعی احتمالش هست؟ یا همون ای وی اف و ای یو آی؟ فرقشونو میدونید چیه؟ 

اول اینکه آزمایش رو تکزار کن تو آزمایشگاه دیگه، خیلی وقتا آزمایش دیگه کلا متفاوت از اولیه ،طبیعی باید اقدام کنی پیش اومده که طبیعی باردار بشن، اول آزمایش رو تکرار کن

اول اینکه آزمایش رو تکزار کن تو آزمایشگاه دیگه، خیلی وقتا آزمایش دیگه کلا متفاوت از اولیه ،طبیع ...

اره دکتر هم همینو گفت پس ازمایشو تکرار میکنیم.مرسی عزیزم

خب پس عجله نکن .صبر کن یه سالی بگذره بعد نگران شو  

ما ۶سالو نیم جلوگیری داشتیم.نمیخواستیم.بعداز این سقط دیگه اطرافیان ولم نمیکنن میگن دیره

ب شوهرت مکمل انرژکس بده بخوره من با اینکه از شوهرم خوب بود بازم استفاده کرد و نتیجه ازمایش بعدیش خیل ...

مرسی عزیزم حتما میگیرم