2777
2789
عنوان

آیا امیدی به بچه دار شدن هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 29 پست
ما ۶سالو نیم جلوگیری داشتیم.نمیخواستیم.بعداز این سقط دیگه اطرافیان ولم نمیکنن میگن دیره

خب پس ۶ سال از ازدواجتون گذشته میتونید برید مراکز ناباروری  و پیگیر ماجرا شین .فقط بهشون نگید که یکساله اقدامید بگید از اول 

............... **این نیز بگذرد** .................
خب پس ۶ سال از ازدواجتون گذشته میتونید برید مراکز ناباروری  و پیگیر ماجرا شین .فقط بهشون نگید ک ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت. مراکز ناباروری توهراستانی هست؟ من فعلا مطب پزشکای متخصص رفتم

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

شما حتما به همسرت بگو مرکز ناباروری آز بده 

چون میگن دقیقتره 

منم شوهرم فروردین تو آزمایشگاه عادی آز داد همه چی خیلی خوب بود

دوهفته پیش تو مرکز ناباروری آز داد اصلا خوب نبود 😥

حالا دکترم نامه داده که بریم اورولوژیست 

سلام عزیزم  شما حتما به همسرت بگو مرکز ناباروری آز بده  چون میگن دقیقتره  منم شوهر ...

سلام عزیزم ماهم مراکز ناباروری آزمایش دادیم برای ماهم خیلی بد بود متاسفانه

یعنی نتیجه آزمایش تو هردوتا آزمایشگاه بد بود ؟؟ 

ما از همون اول تو مرکز ناباروری ازمایش دادیم. البته هدفمون اونجا نبود ولی شرایط جوری جور شد رفتیم اونجا

ما از همون اول تو مرکز ناباروری ازمایش دادیم. البته هدفمون اونجا نبود ولی شرایط جوری جور شد رفتیم او ...

میدونید چرا میگم ؟

چون خودم درگیر این مساله م 

و ازطرفی یه عده میگن مراکز ناباروری دقیقتره آزمایشاتش

ازطرفی هم یه عده میگن مراکز ناباروری الکی همه آیتمها رو پایین میزنن که طرف بره ivf 😐

حالا کدوم درسته ،خدا میدونه 🤦‍♀️

میدونید چرا میگم ؟ چون خودم درگیر این مساله م  و ازطرفی یه عده میگن مراکز ناباروری دقیق ...

اره عزیزم میدونم شما یه ادم دغدغه مند هستید نمیتونید راحت و بی تفاوت رد بشید مرسی❤️ انشاالله زودتر صاحب یه بچه سالو صالح بشید بخاطر دل مهربونتون

بنظرم مراکز ناباروری درست تره.آخه اگه بالاتر بود که بیشتر زوجا خودشون باردار میشدن.وقتی نمیشیم یه مشکلی هست حتما

اره عزیزم میدونم شما یه ادم دغدغه مند هستید نمیتونید راحت و بی تفاوت رد بشید مرسی❤️ انشاالله زودتر ص ...

سلام خانم گلی چند سوال راجب عفونت باکتریایی داشتم یه تاپیک قدیمی خوندم که گفتین این عفونت رو دارین ...درمان شدین چه دارویی مصرف کردین ؟

سلام خانم گلی چند سوال راجب عفونت باکتریایی داشتم یه تاپیک قدیمی خوندم که گفتین این عفونت رو دارین . ...

سلام عزیزم من ترکیبی دارم ولی نسبت به قبل خیلیییی کمتر شده. اوایل بخاطر عفونت زخم دهانه رحم گرفتم براهمین هم داروهای دکترومصرف کردم هم بعدش عسل کندو واژینال کردم چندروز، بعداز عسل هم عنبرنسا دود دادم ۱۰روز، دیگه زخمم خوب شد خداروشکر و فریز نکردم

ولی عفونتم کامل خوب نشد. بیشتر قارچی موند که ماه پیش کمی جوش شیرین ریختم تو آب و واژینال کردم ۳روز، که اونم خوب شد 

در کنار همه اینا شور ت نپوشیدم یا اگه پوشیدم کمی که رطوبت میگرفت عوضش میکردم، تو خونه دامن میپوشیدم،قندو شکرو شیرینی رو حذف کردم و تو چایی همیشه پونه ریختم

سلام عزیزم

امیدوارم شرایط به دلخواهت پیش بره

اگر هم نتونستی طبیعی باردار بشی هیچ اشکالی نداره که 

آی وی اف هم یه راهکار صد درصدی و عالی هست و تقریبا آسون

ببین من کسایی رو دیدم که بدون هیچ مشکلی برای تعیین صد درصدی جنسیت میرن آی وی اف میکنن به نظرم این مسئله رو برای خودت مشکل ندون

می‌آید هر آنچه باید! :)🌿
سلام عزیزم امیدوارم شرایط به دلخواهت پیش بره اگر هم نتونستی طبیعی باردار بشی هیچ اشکالی نداره که&n ...

مرسی از دعات عزیزم

اره خودم به این نتیجه رسیدم باید سمت روشای باروری بریم ولی فعلا کمی خودمونو تقویت کنیم بعد

روحی که من داغونم