2777
2789
عنوان

رابطه ی اشتباهی❎

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست
اکثر ادما شکست عشقی خوردن.تو باید یجوری باشی که اون ادم پشیمون شه ازاینکه ولت کرده رفته اینقد ضعیف ن ...

چون وابسته شدم الان سخته برام خیلی دارم تلاش میکنم دوباره بلندبشم و کار کنم و موفق بشم 

اتفاقا انگیزه گرفتم دارم رو خودم کار میکنم به بهترین نحو شروع کنم فقط بیشتر وقتا این حس و حال مزخرف ...

طبیعی هست مغزت الا داره خودش رو درگیر میکنه کم کم بهتر میشه در حدی که گاهی موقع ها فقط دلتنگ میشی تو رابطه بعدیت بل کل فراموش میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون وابسته شدم الان سخته برام خیلی دارم تلاش میکنم دوباره بلندبشم و کار کنم و موفق بشم 

ببین بلانسبت طرف مادرشو ازدست میده بردار جونشو ازدست میده ولی بعد چند وقت باید به زندگی عادیت برمیگردی نمیگم فراموش میشن ولی مثل قبل ناراحت نیستی براشون شما که دیگه چند وقت با یه پسر غریبه بودین حالا که تموم شده میخوایی خودتو گوشه گیر و افسرده کنی بیخیال بابا از زندگیت لذت ببر دنیا دو روزه ارزش نداره بخوایی سر یه رابطه خودتو ناراحت کنی

دل را سرشوقی اگرم هست تو انی❤F❤
میفهمم ذهنت الان مقاومت میکنه  ببین بزارشون تو یه جعبه ( عکسا رو هم بریز تو کارت حافظه یا کلا ...

عکسارو فرستادم یه جای گوشیم ک جلو چشمم نباشن هدیه هاشم همه رو گذاشتم داخل کمدم درشو قفل کردم نرم سراغش.از یه نفر بهم خبر رسید رفته با یه نفر دیگ این داره عذابم میده

طبیعی هست مغزت الا داره خودش رو درگیر میکنه کم کم بهتر میشه در حدی که گاهی موقع ها فقط دلتنگ میشی تو ...

من دیگ نمیتونم به کسی اعتماد کنم میخوام به کل از اینجور رابطه ها دوری کنم فقط وقتمو بذارم رو پیشرفت خودم دیگ نمیتونم و نمیخوام با کسی باشم

من دیگ نمیتونم به کسی اعتماد کنم میخوام به کل از اینجور رابطه ها دوری کنم فقط وقتمو بذارم رو پیشرفت ...

واقعا منم همینطور شدم نفرت و خشم گاهی موقع ها حرف های نگفته ولی اینا تا یه مدت میمونه باهات بنظرم دو ماهی نیاز داری بعد دو ماه بهتر میشی

خیلی خوبه تمام تلاشت رو بکن دانشگاه بشه برات یه شروع جدید

اره راست میگی واقعا ارزش نداره 

اره بابا.من اینو فهمیدم که تو زندگیم حتی خانوادمم بدردم نمیخورن خودم تک و تنهام هیچکیو ندارم یکیو ندارم که باهاش درد دل کنم بی این همه بی کسی وتنهایی ولی موفقم دارم مدرک مربیگریمو میگیرم دوماه دیگم مسابقه انتخابی تیم ملی قراره برم همیشه شادمو میخندم گور بابای هرکی که هست ورفته والا

واقعا منم همینطور شدم نفرت و خشم گاهی موقع ها حرف های نگفته ولی اینا تا یه مدت میمونه باهات بنظرم دو ...

اتفاقا بنظر من اینطور بهتره همین نفرت و خشم کمک میکنه کمتر ادم اعتماد کنه و ضربه بخوره در این صورت همه وقتتو میذاری واس پیشرفت و بهتر شدن خودت

اره بابا.من اینو فهمیدم که تو زندگیم حتی خانوادمم بدردم نمیخورن خودم تک و تنهام هیچکیو ندارم یکیو ند ...

افرین واقعا بهترین کارو میکنی هیچکس ارزشمندتر از خودت واسه خودت نیست امیدوارم موفق باشی همیشه❤

افرین واقعا بهترین کارو میکنی هیچکس ارزشمندتر از خودت واسه خودت نیست امیدوارم موفق باشی همیشه❤

من میدونم حالا ماها برات صحبت میکنیم یکم خوب میشی بعد که گوشیو کنار بزاری یکم تنها شی باز حالت گرفته میشه تجربشو دارم ولی واقعا به حرفامون قشنگ فکرکن الکی خودتو ناراحت نکن سریه بدرد نخور اون اگه معرفت داشت وادم بود که ول نمیکرد بره توام سنگ دل باش قوی باش بی احساس باش عین خودش

عکسارو فرستادم یه جای گوشیم ک جلو چشمم نباشن هدیه هاشم همه رو گذاشتم داخل کمدم درشو قفل کردم نرم سرا ...

عزیزم میفهمم دردتو

منم حدودا دو ماه بعد شبی که تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم فهمیدم رفته با یکی دیگه

تو هم کار خوبی کردی فقط خودتو گول نزن و اراده داشته باش

کنکور رو چطور دادی؟

خیلی بد چون یه کلمه هم نخوندم ( سال دوازدهم انقدر بهم سخت گذشت که خدا میدونه و یه تایم طولانی ای باید استراحت میکردم گفتم برای تیر بخونم که بهمن فهمیدم اقا دانشگاه که رفته ادم شده برا من و گند زد به روانم)خلاصه که سرتو درد نیارم با مامانم نشستم راجع به زندگیم حرف زدم اونم که دید عقلم اومده سر جاشو دیگه تف تو صورت این پسره نمیندازم یکسال بهم فرصت داد تا درس بخونم و کنکور بدم