دوستان من ۲۲ سالمه پارسال با یه نفر اشنا شدم کم کم بهم دیگ وابسته شدیم خیلی باهم خوب بودیم طوری بود ک هرجا میرفتیم بهم دیگه خبر میدادیم کلی خاطره با هم داریم الان یک ماه میشه که رابطه مون بهم خورد و رفت خیلی از نظر روحی اسیب دیدم دیگ نمیخندم عصبی شدم تحمل ادما واسم سخت شده هرجا میرم یادش میفتم بغض گلومو میگیره من قرار بود درسمو خوب بخونم کنکور بدم ولی بخاطر اون از درسم افتادم کنکورمو خراب کردم اونم برگشت خیلی راحت گفت از زندگیم عقب افتادم خیلی زیاده روی کردیم باید ب کارم و زندگیم برسم و رفت وقتی به حرفاش و وقتی ک ازم گرفت فکر میکنم دیوونه میشم چیکار کنم حالم خوب بشه مدام گریه میکنم
اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️ ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود. تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!