2777
2789
عنوان

رابطه ی اشتباهی❎

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون براش مهم نبوده ولی من واسم مهم بود من چیزی واسش کم نذاشتم اما ...

دیگه یه سری احساس برا یکی معمولیه تو الا از کلی چیزا عقب افتادی البته الا هم دیر نیست از یه جا شروع کن یه رشته راحت و کم تقاضا بزن یه حرفه ای یاد بگیر و نشون بده بهش که از کاری که باهات کرده 

تو باید اونای که تو رو تخریب میکنن انگیزه بگیری

عزیزم میفهمم حالتو من مثل تو تو عشق شکست خوردم  چون ادمی هستم که تو فاز عشق و عاشقی نیستم وقت ...

ببین مثلا ما کلی عکس دونفره باهم داریم کلی هدیه ازش دارم حتی گل هایی ک واسم میخرید خشک کرده دارمشون همه پیامهاشو دارم ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد از بین ببرمشون یه لحظه لج میکنم میخام همه رو بندازم سطل اشغال بعد باز پشیمون میشم اینم بگم چندباری از دور زیر نظر داشتمش حالش کاملا خوبه و تفریح و کار و همه چیزشو داره درحالی ک من الان زندگیم جهنمه

اتفاقا منم تعجب کردم ازت  عوضی 😂😂😂

هی هی هی😂

دیگه دیگه همه ابعادمو که نباید یه جا رو کنم براتون😎😄😆

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
دیگه یه سری احساس برا یکی معمولیه تو الا از کلی چیزا عقب افتادی البته الا هم دیر نیست از یه جا شروع ...

اتفاقا انگیزه گرفتم دارم رو خودم کار میکنم به بهترین نحو شروع کنم فقط بیشتر وقتا این حس و حال مزخرف میاد سراغم و یادش میفتم نمیدونم از کجا شروع کنم

اگه بچه نداری بهترین راه اینه ازش جدا بشی

اره جداشدن سخته ولی بعضی وقتا مجبورت میکنن انجامش بدی شوهرم منو مجبور کرد 💔🥲

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
ببین مثلا ما کلی عکس دونفره باهم داریم کلی هدیه ازش دارم حتی گل هایی ک واسم میخرید خشک کرده دارمشون ...

میفهمم ذهنت الان مقاومت میکنه 

ببین بزارشون تو یه جعبه ( عکسا رو هم بریز تو کارت حافظه یا کلا حذف کن) بعد هر وقت ذهنت گفت برو سراغشون بگو باشه ولی یه ساعت دیگه میرم بعد خودتو مشغول کن و نرو عین بچه گولش بزن و فکر کن اصلا چیزی ازش نداری به عنوان یادگار بعد که مدت کششت کم.میشه و به کل همه رو دور بریز