2777
2789
عنوان

رابطه ی اشتباهی❎

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابد حق داری 

اما 

کسی جز خودت نمیتونه از زمین بلندت کنه 

بلند شو زانو هاتو بتکون یا علی بگو 

شاد باش 

قوی باش 

بود ب خودش لطف کرد نبود هم خودش ضرر کرد 

قبل از اون هم زنده بودی بعد از اونم زنده خواهی بود 

من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
اره واقعا منم الان همین حس رو دارم ک منو چقد عقب انداخت

امیدوارم که خودش خوشبخت بشه  نمیدونم الان قراره یا زندگیم چیکار کنم   دو ساله امتحان نهایی معمولی دارم مردود میشم

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

اگه سرم نمیریزید منم همین ها رو به دوس دخترم گفتم با این تفاوت که اون تکلیفشو با من روشن نمیکرد یه بار میگفت ازدواج یه بار میگفت دوستی یه بار میگفت جدا بشیم منم دیگه یه مدت خسته شدم از کارم از وقتم از زندگیم براش گذاشتم ولی اون فقط اذیتم کرد منم گفتم وقتی اینقدر دو دلی بیا تمومش کنیم همون جمله های اخر هم گفتم بهش خودشم انگاری براش مهم نبود که اینقدر منو الاف خودش کرده

عزیزم غصه هاتو بخور ولی تمومش کن یکباره پاشو خودتو جمع و جور کن به بهترین نحو کنکور بده موفق شو اون ...

خیلی دوس دارم اینکارو کنم کاش زودتر از این وضعیت خلاص بشم 

چقدر شما پخته و عاقل هستید👍

نه سید اتفاقا خیلی ک.. خلم، امشب سرم خورده دیواری جایی رفتم بالا منبر

بقیه کامنتامو ببینی متوجه میشی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اگه سرم نمیریزید منم همین ها رو به دوس دخترم گفتم با این تفاوت که اون تکلیفشو با من روشن نمیکرد یه ب ...

اون براش مهم نبوده ولی من واسم مهم بود من چیزی واسش کم نذاشتم اما ...

عزیزم میفهمم حالتو

من مثل تو تو عشق شکست خوردم 

چون ادمی هستم که تو فاز عشق و عاشقی نیستم وقتی هم دل میبندم کل حواسم به اونه

6 ماه پیش متوجه شدم باید دل بکنم

خیلی سخت بود برام کسی که با التماس اومد حالا با ادعا داره میره

ولی خب خداروشکر دارم کنار میام تا جایی که میخوام درسمو مجددا شروع کنم

چند تا توصیه دارم

اول اینکه هر چی که ازش داری رو از بین ببر حتی پی ویش تا یادش نیوفتی اگه مجبوری ببینیش نادیدش بگیر فکر کن وجود خارجی نداره اصلا چنین شخصی تو دنیا حتی تو خلوتتم میتونی از این تکنیک استفاده کنی به بدیاش فکر کن و ازش هیولا بساز

بعد هر موقع خاطراتتون یا خودش یادت اومد و تو خواب دیدیش سریع پرش فکر بزن و به یه چیز دیگه فکر کن

البته اینم بدون اینا زمان میبره

خیلی دوس دارم اینکارو کنم کاش زودتر از این وضعیت خلاص بشم 

منم مث چی درگیر یه رابطه بودم مثل مادری که بچشو میپرسته میپرستیدمش شبم گریه روزم گریه ولی غرورم کمکم کرد.  بلند شدم خیلی گریههههه کردما ولی بدیاشو ک دیدم دیگه مدتی ک گذشت فهمیدم برگرده هم نمیخوامش دیگ نمیتونم اونقدر عذاب بکشم درنتیجه خودمو مشغول کردم برگشتم به زندگیم... نمیگم کامل یادم رفت ولی خودمو پیدا کردم لااقل.. 

شعارم نمیدم تجربه کردم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون