2777
2789
چراااا من از صبح گریه کردم تاااا عصر 

من یکماهه هروزم با گریه شروع میشه با گریه هم تموم😔

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
برف بی صدا میبارد میبینم

وای😄یاد اون مرد چندشه افتادم

منم سری پیش میدیدمش

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم خدا نکنه، فدات شم غده نمیاد سراغت دعات میکنم امیدوارم خدا به حرف منه باردار گوش بده

😭😭😭چقد مهربونی 

خیلی برام دعا کن 

تزوخدا دعا کن شیمی درمانی روم جواب بدع و تو بدن این مریضی رشد نکنه 🌹😔

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
عزیزم😔ناراحت نباش فقط میدونم که میگذره😔💔

ممنون مهربونم نمی‌گذره فقط تا آخر عمر اینکع دیگه ندارمش و دلتنگشم باهام میمونه 

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
ممنون مهربونم نمی‌گذره فقط تا آخر عمر اینکع دیگه ندارمش و دلتنگشم باهام میمونه 

😔بمیرم برات عزیزم 

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
من یکماهه هروزم با گریه شروع میشه با گریه هم تموم😔

خوشکلا خودتونو اذیت نکنین، بخدا غصه همیشه هست، یکم بفکر خودتون باشین، من اگه بخوام بگم از غصه هام باور کنین انقد زیادن که هیچکس نتونه حتی درکش کنه

ولی تازگیا از اون افرادی که باعث آزارم بودن دوری میکنم و سعی میکنم فکر کنم اصلا وجود ندارن، با وجود اینکه احساس میکنم خار تو قلبم هستن ولی زدم به بیخیالی..چیکار میشه کرد؟ دو روز جوونیمونم بگذره اینجوری...پیری مون چی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
غمگین 🥲🥲💔

غمگین نمیخوای، آهنگ دردسر لیتو رو دانلود کن انرژیت بیاد بالا😄 ببین لعنتی چقد خوبه

خوشکلا خودتونو اذیت نکنین، بخدا غصه همیشه هست، یکم بفکر خودتون باشین، من اگه بخوام بگم از غصه هام با ...

خدا به دلت ارامش بده عزیزم❤️

خدا به دلم نگاه کنه دیگه داغونم 😔

نمیکشم دیگه

😭😭😭چقد مهربونی  خیلی برام دعا کن  تزوخدا دعا کن شیمی درمانی روم جواب بدع و تو بدن این ...

مامان خودم غده زیاد داشت تو سینش دوستاشم داشتن بخدا با معنویات میتونی همه چیز رو شکست بدی، مامانم ام اس هم داشت، خدا به فکر همه هست، شرایط سخته میدونم، اما واقعا سرگرم شو! زیاد عبادت کن، وضو با آب سرد بگیر همیشه دائم الوضو باش چله زیارت عاشورا بردار دم محرم هم هست آقا به حرفت گوش میده، منم بیماری روماتیسم مفصلی دارم خیلی بده خیلی مزمنِ اما امید دارم خاموش میشه! 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
خدا نکنه عزیزم  دور از جونت ایشالا که برا هیشکی پیش نیاد

انشالله عزیزم ❤️

انشالله زندگی با عشق و ازدواج با اونی که میخوان برای همه پیش بیاد هیچکس حسرت نخوره تو زندگی که چرا نیستش چرا ندارمش 🖤😔