2777
2789

همه دخترا دنبال پسرین که خونه از خودش داشته باشه

میخوان با کسی ازدواج کنن که وارد ی زندگی بشن که همه چی باشه

چرا دلتون نمیخواد خودتون باهم دوتایی زندگی رو بسازید؟

چرا توقع دارین پسر مثلا ۲۷ ساله خونه از خودش داشته باشه؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون همه زحمتا رو دوش زنه اینم بهش اضافه بشه دیگ خیلی خوش بحال مرد میشه 

دوم . مردا بی جنبه هستن به یه جایی رسوندیشون فیلشون یاد هندستون میکنه 

سوم . زن برای این ک زندگی بسازه زود شکسته میشه توان مرد بیشتره

کورد نیستم :) 

واسه همه اینجوری نیست

دوست من با یکی ازدواج کرد پسره ۳۶ساله بود دوستم نصف پول پیش خونه رو داد ماشین انداخته زیرپای پسره وکلی امکانات تازه پسره ازدواج دومشه 

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️

بخدا من  دوس دارم باهم همه چیمونو درست  کنیم   ولی قدرمو نمیدونه  خداکنه همه چیز  بینمون درست شه حتی دنبال سزکار رفتنم بودم تا باهم همه چیو برا زندگیمون درست کنیم کاش بازم همه جی بینمون درست شه....

واقعا اینو قبول دارم ک دختر ها پر توقع هستن. ازدواج ی پیوند دو نفره است .ولی پسرا خیلی بیشتر سرویس م ...

دقیقا خب زندگی فک کن دو سال تلاش کنی ی خونه بخری که خودتم تو ساختش شریکی چه حس بهتری داره

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
چون همه زحمتا رو دوش زنه اینم بهش اضافه بشه دیگ خیلی خوش بحال مرد میشه  دوم . مردا بی جنبه هست ...

زندگی یکار نصصف نصف و ادم باید توی انتخابش دقت کنه و اون مرد باید مرد باشه

واسه همه اینجوری نیست دوست من با یکی ازدواج کرد پسره ۳۶ساله بود دوستم نصف پول پیش خونه رو داد ماشین ...

گلم اینا استثنان

دقیقا خب زندگی فک کن دو سال تلاش کنی ی خونه بخری که خودتم تو ساختش شریکی چه حس بهتری داره

ببین از نظر حسی بخوای بگی والا هرچیز حاضر آماده خب خیلی عالیه ‌‌... ولی از نظر عادلانه بودن بخوای بگی توقع از پسر ها برای ازدواج زیاده واقعا ‌‌دختر شوهر می‌کنه پسرم زن میگیره جفتشون دارن ی عمل رو انجام میدن ولی نمی‌دونم چرا پسرا باید سرویس بدن  

بخدا من  دوس دارم باهم همه چیمونو درست  کنیم   ولی قدرمو نمیدونه  خداکنه همه چیز ...

ان شا الله درست میشه

من به این اعتقاد دارم پسرا هم برن خواستگاری دختری هم سطح خودشون برن خواستگاری کسی که خود دختر وضعیت شغلی خوبی داره یا خانواده پولداری داره وقتی کار ندارن ،خونه ندارن و... نرن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
چون پسرا هم نمیخان تو اشپزی ، خونه داری ، بچه داری و نظافت شریک بشن،….بعد ازدواجم خانم بی اجازشون حق ...

گلم این دیگه به انتخاب بستگی داره که خانم کسیو انتخاب کنه که شعور زندگی زناشویی رو داشته باشه تا کسی که خونه داشته باشه زندگی زناشویی بلد نباشه

زندگی یکار نصصف نصف و ادم باید توی انتخابش دقت کنه و اون مرد باید مرد باشه

همین دیگ نمیشه شناخت

بعدم مردا عوض میشن 

اون موقع دیگ زن دستش ب هیچجا بند نیس برا همین ترجیح میده مصرف کننده باشه تا این ک کار کنه و اقا هاپولی کنه 

کورد نیستم :)