2777
2789

تا حالا معجزه دیدین

با چه توسل یا نذر و نیازی؟

تو محرم چطور؟

نزدیک محرمه به هم امید بدید✨

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

از امام رضا معجزه دیدم تو چهل هشتم🖤🖤🖤🖤

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم بخاطر بابای معتادش اشتباهی شربت متادون خورد وداشت جون میداد ینی جنازشو رسوندم بیمارستان بعددکترا گفتن فلج میمونه بچم من سجده کردم وفقط زار زدم از امام رضا کمک خواستم قربون آقام برم همیشه هوامو داشته مثل ی معجزه خدا بچمو سالم داد بهم

بله من همیشه شب قدر و عاشورا رو روز شروع حاجترواییم میدونم وتا سال دیگه شب قدر یا محرم مراد دلم رو میگیرم یعنی تا اون روز منتظرم و خیالم راحته که حاجتم رو از خدا میگیرم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

فقط، دلم میخاد امام زمان ظهور کنه

از همه چی خستم 

چرا دنیا اینجوری سده 

چرا از هممممه ضربه خوردم 

همش انسانیت کردم، همش خوبی کردم، همش با همه دلی رفتار کردم

احساس میکنم مثل یه نقطه سفیدم میون یه عالمه سیاهی 

خستم 

از دنیا خوشم نمیاد 

هیچکسو ندارم، همه صد رنگن

کاش بمیرم

اره

خیلی وقتا یادم نمیمونه

ولی اخرینش این بود ک اصلا در خودم نمیدیدم ک برم کربلا ولی طلبید اقا

اصلا شرایط مالی رو نداشتیم

خودش رسوند

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

من به شهیدا متوسل شدم واقعانم نتیجه گرفتم نزدیکه محرمه انشالله بحق امام حسین هر کی حاجتی داره بهش برسه خدا هیچکسیو نا امید نمیکنه من بهش ایمان دارم اگه الان نرسیدی بهش حتما به صلاحت بوده

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
دعا کن برام  از همه چیز خستم

انشاله به مراد دلت برسی برا حاجت رواییت یه آیة الکرسی و ۱۴ تا صلوات می فرستم انشاله که خدا با دست خودش گره های زندگیت رو باز میکنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بله من همیشه شب قدر و عاشورا رو روز شروع حاجترواییم میدونم وتا سال دیگه شب قدر یا محرم مراد دلم رو م ...

چی کار می‌کنید مگه  چرا من هیچی از خدا نمی بینم..... 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍