2777
2789
عنوان

بیاید راز تبدیل دوس پسرو به شوهر بگم (داستان زندگی خودم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا من دوس پسرمو تبدیل به پدر بچم کردم چه برسه شوهر

وری دارک

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
دست بزنین🤣🤣👏👏😑

گگگگگگلی کل کشیدم

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
خوب ادامش  یعنی همین که النگو بفروشیم و پنج سال صبر کنیم تبدیل به شوهر میشه  تموم؟

😂😂😂😂 وای این چه سمی بود گفتی اخه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

بیچاره تازه کارشو شروع کرده بود که کرونا اومد اوایل فکر میکرد دیگه تمومه اما کرونا ی خوبی داشت که دانشگاه مجازی شد و فقط رو کارش تمرکز کرد شروع کرد به فروش آنلاین ی سال تو همون مغازه کوجیک بود که سال دوم مغازشو عوض کرد منم تو همه این مدت باهاش کار میکردم تو مغازش کنارش بودم و خانوادم فک میکردن تو مغازش فقط ی فروشندم