2777
2789
عنوان

بیاید راز تبدیل دوس پسرو به شوهر بگم (داستان زندگی خودم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 71 پست

دعا میکنم همه عاشقا بهم برسن چون لذت وصال خیلی زیاده ازشما هم  میخوام برام دعا کنید چون خانوادش خیلی دخالت میکنن کسی که تا دیروز کسی پشتش نبود الان خانوادش تو همه چی دخالت میکنن و متاسفانه نمیدونم چرا شوهرمم شدیدا به حرف مادرشه حتی ی بار مارو تا طلاق بردن ولی نتونستیم تحمل کنیم و برگشتیم ی اخلاقای بدی هم شوهرم داره که زود عصبی میشه اما وقتی آروم شد از دلم درمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای عزیز درسته خیلی ها با کوچیک ترین بحث توصبه به طلاق مبکنن اما توصیه من اینه که کنار شوهراتون باشید مطمئن باشید اگه شما تو شرایط سخت کنارشون باشید اونا هم براتون جبران میکنند هیچ وقت غر نزنید اگه حرفی دارید با ناز بهشون بگید خودتونو لوس کنید حتی اگه مستقل هستیدطوری نشون بدید که بهشون نیاز دارید از خانوادش بد نگید غرورشونو له نکنید

دعا میکنم همه عاشقا بهم برسن چون لذت وصال خیلی زیاده ازشما هم  میخوام برام دعا کنید چون خانوادش ...

ان شالله خوشبخت باشید

والا خانواده ها نمیدونم چرا تا پسره ازدواج میکنه تازه یادشون میوفته یه پسر جون جونی دارن و هیییییی میخوان بیان وسط زندگیش

شوهر من تو مجردیش جوری سده بود یکی دوسال تنها زندگی کرد

بعد ازدواج مامانش اومد خونم گف اخ ک پسرمو ازم گرفتی

الان همش میگه هرجا رفتیم باید باهم بریم من بدون پسرم میمیرم

یبار گفتم مامانجون این همون پسره که کل هفته یکبار میدیدیش ازتونم جوا زندگی میکرد ، جواب نداشت بده

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ان شالله خوشبخت باشید والا خانواده ها نمیدونم چرا تا پسره ازدواج میکنه تازه یادشون میوفته یه پسر ...

اره واقعا وقتی میخواست کارشو شروع کنه باباش کلی مسخرش کرده بود بعد الان میاد میشینه پشت میز فقط دستور میداد 

شما با این‌همه محدودیت فعلا خونه بابات بمون  وقتی کسی در شرف  ازدواج باشه باید همو بشناسن ...

حرفتون کاملا حق..من ازدواج کردم ۲۹ سالمم هست دیگه کاری نمیشه کرد اینجور خانواده ها حتی ۴۰ سالتم باشه باز کار خودشونم میکنن ..نمیدونید چیا که نکشیدم از دست یه داداشم با اینکه۴سالم ازم کوچیکتره خدا لعنتش کنه زندگی خودشم خراب کرد معتآد شده..

حرفتون کاملا حق..من ازدواج کردم ۲۹ سالمم هست دیگه کاری نمیشه کرد اینجور خانواده ها حتی ۴۰ سالتم باشه ...

طلب خیر عزیزم . الهی خدا دلتو شاد کنه ببخشید اگه ناراحتتون کردم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
دعا میکنم همه عاشقا بهم برسن چون لذت وصال خیلی زیاده ازشما هم  میخوام برام دعا کنید چون خانوادش ...

ببین خانواده ایرانی همینن

کم کم پر رنگ میشن🤭🤭

ما از این داستانا کم نداشتیم

یه خانومی هست که معجزه می‌کنه اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ ایشاللا همه به عشقشون برسن