2777
2789

روی کنکورت تمرکز کن..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

دوستانم که شرکت کردن از نهم کلاس اش و میرفتن 

اگه هم بری روش باید تمرکز ۱۰۰ درصد کنی تا موفق بشی

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه ولی اگه تو ازمون المپیاد رو خراب کنم  رو سوابق تحصیلیم تاثیر میزاره؟

نه 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

من المپیاد شیمی می خونم از نظر استادم بری خیلی خوبه حتی اگر مدال نیاری چون که روی کنکورت تاثیر خیلی مثبتی داره

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
میتونید درباره اش توضیح بدید؟

بله تا جایی که بتونم

اصولا از کلاس نهم شما میتونی کلاس هاش و شرکت کنی،جز کلاس المپیاد ریاضی که از هشتم میشه

المپیاد اصلی کلاس دهم و یازدهم و دوازدهم هست و قبلش یا کلاس میرن که آماده باشن یا کلا تمرکزشون و میذارن رو المپیاد

چون اگه به مرحله کشوری بری و مدال بیاری ،اگه طلا باشه که از کنکور معافی

بقیع مدال ها هم سهمیه دارن مثلا نقره ۲۵ درصد سهمیه کنکور داره

میخوام بگم اگه با کمک المپیاد میخوای به جا برسی مث کنکوره باید براش بخونی و تلاش کنی،اما پایانش خوشه دیگه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
مثلا برا ریاضی باید چندتا کتاب بخرم ؟ یکی کافیه؟

باید با استادت صحبت کنی 

استاد ما فعلا گفته ۲ تا کتاب رو بخونید خودتون 

نمونه سوالات بین المللی هم باهاتون کار می کنن و ...

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
یعنی باید کلاس ثبت نام کنیم؟

بله حتما 

استادتون بهتون یاد میده چطور بخونید نحوه خواندن المپیاد با بقیه درس ها فرق داره 

المپیاد های کشور های دیگه رو هم باید کار کنید مثل آمریکا و فرانسه 

باشه مجازی بهتره یا حضوری؟

من استادم بیشتر مجازی هست ولی حضوری هم کلاس داریم درکل فرقی نداره