بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم الهی خوبشه. اب زیاد بش بده هندونه انجیر گلابی الو خیلی عالیه شاید الرژی دار اونم ممکن باعث یب ...
تازه رفته توی ۱۷ماهگی از وقتی واکسن یکسالگیش رو زدم کلا سیستم بدنش بهم ریخت انقد دکتر بردمش نمیفهمن پودر پیدرولاکس بهش دادن ۳بار دادم بهش دیدم هر کی داده بچه ش تنبلی روده گرفته شیرخشکشو انقد گفتم تا دکترا عوض کردن بهتر شده ولی خوب نشده همچنان خودم میگم الرژی داره دکترا میگن نه اخه هر وقت تخم مرغ و لبنیات خورد شبش بیقرار بود و گریه بعدشم تو مدفوعش مخاط و رگه های خون
بدبختیم اینه اصلا اب نمیخوره بهش،شربت میدم ابمیوه پوره میوه
خوب اب خیلی خیلی مهمه برای یبوست. اب میوه هم میدی اب قاطیش کن بش اب برسه. یا یه کم اب طعم دارکن بده بخوره. با خرما یه کم شیرین کن بده بخوره. یا خیار رنده کن بریز توش بخوره.
بخاطر دندون دراوردنم خیلی یبوست میشن. روغن زیتونم اگ الرژی نداره بش خیلی خوبه بده بخوره تو غذاش یا تو ابجوش حل کن خنک شد بده بخوره.روغنش کم باشه نگیره سر گلوش اب بیشتر باشه . یه ذره خیلی کم شیاف کن به معقدش خیلی کم. من اینکار کردم جواب داد دیگ هر طور خودت میدونی چون به هرحال بچه با بچه فرق داره
خوب اب خیلی خیلی مهمه برای یبوست. اب میوه هم میدی اب قاطیش کن بش اب برسه. یا یه کم اب طعم دارکن بده ...
خیلی بد غذاس باید دنبالش راه بیافتم تو خونه تا یه چیزی رو با گریه بهش بدم بخوره🥺هر چیزی رو شما بگی من امتحان کردم که بخوره این بچه گاهی همسرم عصبی میشه میگه ولش کن نمیخوره اما دلم نمیاد باز تلاشمو میکنم که بهش مایعات و غذا بدم
خیلی بد غذاس باید دنبالش راه بیافتم تو خونه تا یه چیزی رو با گریه بهش بدم بخوره🥺هر چیزی رو شما بگی ...
اهان عزیزم. خیلی سخته تو بازی بش بده چاره چیه منتها گیر بش نده که بدتر میشه. همین یبوستش مانع خورذن میشه. بی اشتها میشه دیگ. اره دندون دراوردن گاهی باعث یبوست میشنه بعضیام اسهال
ممنونم عزیزم.من چندماهه درگیر دخترمم یبوستش خوب نمیشه این دکترم نمیشناسم تو نت در موردش،خوندم فردا و ...
سلام من دوبار ای وی اف کردم تو ابن سینا و منفی شد،میخواستم ببینم انتقال شما رو خود دکتر عارفی انجام داد یا دکتر شه بخش واستون انتقال داد و رفتید زیر نظر ایشون دوره انتقال رو