2777
2789

سلام دوستان کسی با کالری شماری تونسته لاغر کنه ممنونم بگین چن وقت تونستی کم کنی چه چیزهایی میخوردی چطور گرسنگی رو تحمل میکردین

من سه روزه شروع کردم خیلی گرسنه م میشه سردرد میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر کالری میخوری؟ توی کالری شماری مهمه مواد غذاییت چیه

۱۵۰۰ (مثلن) تا چربی و کربوهیدرات نخور، پروتئین و فیبر و جایگزین کن.

میتونی دو روز در هفته هم فست بگیر.

من با کالری شماری و فست توی یک هفته ۳ کیلو کم کردم البته ورزش هم میکنم.

مگه چقدر کالری میخوری؟ توی کالری شماری مهمه مواد غذاییت چیه ۱۵۰۰ (مثلن) تا چربی و کربوهیدرات نخور، ...

مثلا الان من نهار پنج قاشق برنج با سه قاشق خورشت خوردم اصلا سیر نشدم 😭😭ولی چون زیاد گرسنه م بود رفتم کاهو و کلم با سس ایتالیایی بدون چربی خوردم

مگه چقدر کالری میخوری؟ توی کالری شماری مهمه مواد غذاییت چیه ۱۵۰۰ (مثلن) تا چربی و کربوهیدرات نخور، ...

ورزش نمیتونم برم باشگاه ولی از این برنامه های ورزش نصب کردم روزی ده دیقه س کمه به نظرم

مثلا الان من نهار پنج قاشق برنج با سه قاشق خورشت خوردم اصلا سیر نشدم 😭😭ولی چون زیاد گرسنه م بود رف ...

منم مثل شماام، به خاطر همین تنوع غذاییم زیاد کردم‌.

مثلا امروز هم جوجه خوردم هم خوراک لوبیا با سالاد کاهو گوجه‌

عزیزم اگه میخوای زود نتیجه بگیری بیشتر از یکی دوروز برنج نخور.

ولی همون یک بار ۱۰ قاشق بخور با خورشت بدون ابش‌.

یه تیکه گوشتی بزار با کاهو و اسفناج و حبوبات مثل عدسی اینا.

قشنگ سیر میشی، کالری پایین و منفیه لاغر میشی

فست چطوریه

چند مدل داره

۱۶_۸، یعنی شما ۸ ساعت غذا میخوری، ۱۶ ساعت روزه میگیری ولی آب و قهوه و چای زیاد میخوری.

اگه سختته از ۱۲ ساعت شروع کن.

من از ساعت ۱۶ تا ۸ صبح روز بعد فست میگیرم‌.

من دو کیلو فقط توی همون ۲ روز فست کم میکنم برگشت پذیر هم نیست

ورزش نمیتونم برم باشگاه ولی از این برنامه های ورزش نصب کردم روزی ده دیقه س کمه به نظرم

خب اون برای شروعشه، کم کم پیشرفت میکنین.

میتونین ماهواره شبکه جم بزنین اون ورزش می‌کنه انجام بدین

منم مثل شماام، به خاطر همین تنوع غذاییم زیاد کردم‌. مثلا امروز هم جوجه خوردم هم خوراک لوبیا با سالا ...

ممنونم ببینم‌میتونم این عادت غذایی بد رو از بین ببرم غذای ما ایرانی یا با برنج یا با نون