2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مبل خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 71 پست
چی میگی شما برو عقدتو جای دیگه خالی کن مبل خریدن واسه شما حرص داره دو روز دیگه پس نوه دار شدی هیچ کا ...

مادر پدر شما هم لطف میکنن وظیفه نیست

موفق باشی :)💜

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

همین که خبری ازتون نمی‌گیره خوش خبریه. خانواده همسر من خوشی‌هاشون همیشه مال خودشون بود، دردسرهاشون ب ...

همین دیگه عزیزم اینام خوشی و مسافرت تفریحشون مال خودشونه زحمت حمالی مریضی مال ماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهش گفتم که نری اونم سر کاره تا شب ،حالا زنگ بزنم خودم به پدرش بگم تو که پول مبل داری کارگر بگیر ...

ن بابا خودتو نندازوسط اونا پدروپسرن همدیگرو که نمیندازن این وسط تو خراب میشی

نه بهش گفتم که نری اونم سر کاره تا شب ،حالا زنگ بزنم خودم به پدرش بگم تو که پول مبل داری کارگر بگیر ...

نه نمیخواد نگوو....خودتو کوچیک میکنی با گفتنش

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

مگه عیدغدیر خوراکیا پولی بودن؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

اسی به این کوته فکرا اهمیت نده اینا خودشون هم پدربزرگشون چیزی دستشون نداده فک کردن طبیعیه.

تو خودت میتونی رابطه تو باهاشون قطع کنی ولی کاری به همسرت نداشته باش خودش میدونه و خانوادش. 

برای شروع خطو عوض کن

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس

طرف همسر منم همینن 

هر وقت موقع خوشی و تفریح بوده زنگ نمیزنن 

موقع کار و رفت اومدنشون یادشون میاد از ما... 

حالا پدر مادر من میخوان یه  میوه نوبر نه بخورن زنگ میزنن شمام بیاین یا  برامون میارن 

سلام 😍
همین دیگه عزیزم اینام خوشی و مسافرت تفریحشون مال خودشونه زحمت حمالی مریضی مال ماست

دیگه پدره. عمری رو صرف پسرش کرده که بزرگ بشه، از آب و گل دربیاد. الان از اون توقع نداشته باشه، از کی داشته باشه؟ برای ساندویچ‌ها هم خیلی سخت نگیر. بعضی‌ها دست و دلشون نمی‌ره که برای این‌جور چیزها برای خودشون خرج کنند، چه برسه به نوه. فکر کن شاید مادرشوهرت هم سر همین داستان‌ها جونش رو برداشته و رفته.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
پدر شوهر شما وظیفه نداشته برای بچه های شما ساندویچ بخره اما همسر شما وظیفه داره به پدرش کمک کنه

به نظر منم اسی یه کم شلوغش کرده و چندان بهش حق نمیدم

ولی حرف شمام بی منطقه

الان یه بچه ی غریبه به من بگه گشنمه ساندویچ میخام براش میگیرم 

مگه همه چی وظیفه هست؟ چطور وقتی دور از جون پدر بچه میمیره حضانتشو میدن پدربزرگش نه مادرش؟؟ 

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

عزیزم عزت نفس چیز خوبیه داشته باشی

من موندم چجور میتونید به پدر همسرتون بگید برای بچه هاتون ساندویچ بگیرن

شما به عنوان مادر باید به فکر تایم غذا و گرسنگی بچتون باشید و برید غذا بگیرید نه ایشون

چثدر بعضیا توقعاتشون زیاده

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

چند هفته پیش مادر شوهر پدر شوهرم رفتن مسافرت بعد برا بچه ها و نوه خواهر شوهر هام سوغاتی آوردن اما برا بچه من جاری نه ...کار حکمت خدا نگاه کن فقط جاری م‌ رفته مغازه آشنا بهشون گفته همین الان پدر مادر شوهرت اینجا بودن لباس خریدن برا بچه ها گفته سوغات میخام برا نوه هام   یعنی بچه های ما نوه نیستن   

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️