عمه_بروسلی مدیر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 303 عنوان فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍 | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 68 پست سلام خووووووبیدتو تاپیک فقط چاقا بیان قرار بود به چند نفر راهکار لاغری بدم که متاسفانه نشدحالا کسایی که میخان لاغر و خوش هیکل بشن اعلام حضور کنن تا من در حدی که در توانم هست کمکشون کنمامیدوارم همه بتونن به من رویاهاشون برسن🥰🙂 1402/04/24 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 برای خودم تایپ میکنم؟💔😐 من هستم ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
عمه_بروسلی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 303 اگه یبوست دارید حتما سعی کنید برطرفش کنید چون یکی از دلایل چاقیتون همینهانجیرخشک یا قیسی یا زرالو خشک بزارید شب تا صبح تو اب بمونه البته قبلش تمیز بشوریدش و فرداش هم برگه هارو هم آب برگه رو بخورید
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 تموم شد؟ ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
عمه_بروسلی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 303 تموم شد؟ نه خب کسی واکنشی نشون نمیده من احساس کردم که ب دردتون نمیخوره
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 نه خب کسی واکنشی نشون نمیده من احساس کردم که ب دردتون نمیخوره چرا اتفاقا خیلی مفید بودمن همه رو خوندملطفا بقیشم بذار ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
عمه_بروسلی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 303 چرا اتفاقا خیلی مفید بود من همه رو خوندم لطفا بقیشم بذار باشه عزیزم من زمان نامناسبی تایپیک زدم چون سرکارم و کار دارم برم خونه همشو تایپ میکنم یکجا میفرستم
قلعه عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2201 بسیار عالی ،منتظر آدامش هستم موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است
soroory عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 6274 گوشیتو کوک شد سعی کن شبا زود بخوابی منم سختمه ولی ساعت 5 صبح میرم پیادهروی 😂 جدیدا بدون اینکه بدونم بیدار میشم ساعتو خاموش میکنم و برمیگردم میخوابم اصلاااا حواسم نیس و یادم نمیاد وقتی بیدار میشم وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰. ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒