2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 68 پست
پامیشم خودمو جر میدما  شما دیگه چرا کفرنعمت میکنین احخخدفسرنمگی

باور کن همش بی اشتها باشی و تهوع خیلی بده 

من خودم ی مدت اونجوری بودم انگار سوهاضمه گرفته بودم نی قلیوووووون فقط استخون کم کم رفتم دکتر بهتر شدم خداروشکر الانم چاق نیستم ولی سعی مبکنم با ریزه خواری وزنمو نگه دارم 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
😣

گوشیتو کوک شد

سعی کن شبا زود بخوابی

منم سختمه ولی ساعت 5 صبح میرم پیاده‌روی 😂

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳حتما صبحانه بخورید و به هیچ وجه تا یه مدت بربری و نان لواش نخورید بهترین نون واسه لاغری سنگکه

👌

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

۴صبح زود برید پیاده روی مثلا یه پارک کوچیکو در نظر بگیرید و با خودتون عهد کنید من باید ۵دور دور پارک بچرخم و هر روز تعداد دورو زیاد کنید تا مثلا بشه ۱۰دور( البته اینم بگم که سعی کنید بیشتر از نیم ساعت و کمتر از یک ساعت پیاده روی داشته باشید)
۵بعد پیاده روی حتما از وسایل ورزشی پارک استفاده کنید اول از صد تا شروع کنید و هر روز بیشترش کنید مثلا فلان وسیله رو صد بار بزنم
۶بعدش برید خونه و به دوش حسابی بگیرید
۷سعی کنید تو مدت رژیم شیرینی و قند غیر طبیعی رو حذف کنید
۸هیچ کدوم از وعده های غذایتونو حذف

باشه پس این تایپیکو قفل میکنم از اول تایپیک میزنم همشو یه جا میگم

نه دیگه همینجا بگو لطفا

حتما برنامه مانکن نصب کنید و تو چالشهاش شرکت کنید 

من خودم تو چالش یه ماه بدون شکر 

پروانه 

طناب 

و کاهش وزن شرکت کرده بودم و چون حالت رقابت داشت واقعا انگیزه گرفتم خیلی خوب بوووود

سعی کنید تایم بعد ظهر قبل از خواب این چالشایی ک شرکت کردید و انجام بدید چون تو هضم ناهارتوون خیلی کمک میکنههههه

سعی کنید تو پیش دستی غذا بخورید تا احساس سیری بیشتری داشته باشید و اصلا بین غذا آب و دوغ و...نخورید کنار غذاهایی که سردن یه چیزی داشته باشید که طبع سردشونو از بین ببره مثلا تو ماست نعنا بریزید رو پنیر سیاهدونو...

حتما دفترچه یاداشت داشته باشید و صبحا وزن خودتونو بنویسید  سعی کنید شبا قبل خواب وزنتون تقریبا با وزنی که صبح گرفتید یکی باشه یا یکم زیاد باشه خیلی زیاد نباشه اگه دیدید خیلی وزنتون با صبح فرق داره حداقل صدتا پروانه بزنید بعد بخوابید

حتما از لبنیات کم چرب استفاده کنید پرچرب دشمن لاغریه

شیر کم چرب ماست کم چربو...عالین برای شما 

یه مقدار. خرفه بخرید و پاک کنید و خرد کنید بزارید داخل یخچال شبها قبل خواب یه قاشق خرفه و یه پیاله ماست و قاطی کنید برخوردید هم چربی غذا هارو میگیره و باعث میشه راحتر بخوابید هم باعث لاغری میشه