2777
2789
عنوان

خانوما حاضرید با پسری ک تو نامزدی بهم زده ازدواج کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 82 پست
تحقیق کن اگه دلیل واقعی طلاق همین باشه مشکلی نداره

والا من ی جورایی مطمئنم 

ولی برام سخته مثلا بغل و بوس و ... رو با اون تجربه کرده

ازش پرسیدم گفت اصلا رابطع نداشتیم حتی جزئی ترین حالاتش

پرسیدم بوس و بغل و ... چی ؟ سکوت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یکی از فامیلامون دقیقا همین شرایط براش پیش اومد و ازدواج کرد و الان خیلی راضیه و زندگیشون عالیه . ...

میفهمم چی میگی 

منم چند تا شرایط مشابه اینجور داشتم و واقعا خوشبخت شدن 

اما خب من یکم دو دل هستم 

عزیزم شما حتما برای جواب دادن اول تحقیق کن و در صورت جواب مثبت دوران نامزدی بدون عقد چند ماهه داشته باش

و اینم بگم هر کس که جدا شده دلیل بر بد بودن نمیشه که دیدت رو خراب کنی 

الان هزاران نفر دوران دوستی داشتن که به هم زدن پس چون مجرد بودن موجه هستن و فوری باید جواب داد؟؟؟؟

ازدواج چه با مجرد چه با شخصی که در دوران نامزدی جدا شدن چه متأهل بوده جدا شده در هر شرایطی باید همه جوانب رو دقیق و با چشم باز سنجید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
والا من ی جورایی مطمئنم  ولی برام سخته مثلا بغل و بوس و ... رو با اون تجربه کرده ازش پرسید ...

فک کردی الان پسرا اینکارا رونکردن؟ یااین اقا پسر تو طول زندگیش منتظر تو بوده بیای بعد باتو انجامش بده 

هیچ پسریم پیدا نخواهی کرد از اینکارا نکرده باشه 

اگرم پیدا کردی مطمعن باش داره بهت دروغ میگه

دیگه زن مهرداد نیستم💔

شرایط اون پسر با اون دختر جور نبوده ، دلیل نیست که با هیچ دختر دیگری هم جور نباشه . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
والا من ی جورایی مطمئنم  ولی برام سخته مثلا بغل و بوس و ... رو با اون تجربه کرده ازش پرسید ...

اینو باید پذیرفت که اکثرا پسرای الان تو دوران مجردی کلی دوست دختر داشتن و یه سریشونم همه اینایی که میگین رو قبلا تجربه کردن شاید فراتر هم رفتن حتی

اگه بقیه شرایطش اوکیه به نظرم راجبش فک کن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
ب دختره علاقه نداشته چرا عقد کرده باهاش؟

حدودا ۱۰ سال ازم بزرگتره میگه ازدواج زوری بوده 

هعی مامانم میگفت زن بگیر زن بگیر 

چمدونم هعی سرکوفت میزدن بهم 

منم بدون هیچ علاقه ای رفتم نشستم سر سفره عقد باهاش 

میگفت ازدواج سنتی بود و علاقه ای نداشتم بهش

چمدونم والا 

اینو باید پذیرفت که اکثرا پسرای الان تو دوران مجردی کلی دوست دختر داشتن و یه سریشونم همه اینایی که م ...

اره میدونم 

ولی خب ب نظرم اینکه نامزد باشی و این کارا رو انجام بدی یکم غیر قابل تحمله 

یا من حساسم یا ....