2777
2789
عنوان

خانوما حاضرید با پسری ک تو نامزدی بهم زده ازدواج کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادختره حرف بزن من اشتباه کردم همسرقبلیم تو نامزدیش جداشده بود نرفتم تحقیق کنم چرا و فقط حرفشو قبول کردم که دختره توقعش زیاد بود ولی بعدا فهمیدم مشکل شوهر من بوده و بعداجداشدم تحقیق کن قشنگ

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بنظرم که باید علت طلاقو خوب بررسی کنی...توی طلاق هر دو طرف تقصیر داشتن نه یه طرف

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

همه چی بستگی به خودت داره

اگه بعدا میخای سرکوفتش بهش بزنی نه... 

ببین با ملاک هات جور در میاد؟ 

من چند سال پیش نامزدی شدم طرفم دوبار نامزدیش بهم خورده بود قبول کردم ولی اصلااااااا باهم جور در نمیومدیم از هیچ نظر خیلی محترمانه جدا شدیم... 

ما یکی از فامیلامون دقیقا همین شرایط براش پیش اومد و ازدواج کرد و الان خیلی راضیه و زندگیشون عالیه ....

یکی از دوستای خواهرم که با یه پسری که یه بچه داشت و همسرش فوت کرده بود ازدواح کرد اونم الان خیلی راضیه ...پ

ازدواج رو سخت نگیرید ...والا کشورای دیگه آدم میبینه اصلا این چیزا براشون مهم نیست .مهم طرف مقابلتون هست ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نه مطمئن باش. یجوری بوده که دختره توی عقد بهم زده. امیدی به درست شدن نداشته

دختره بهم نزده 

پسره رفته درخواست طلاق داده 

میگفت دخالت بیجا میکردن خانواده اش 

ب دختره هم علاقه نداشتم 

حتی مشاوره هم ب حرف مادر دختره نرفته بودن☹️

بایددختربااین آقاپسررفت وآمدزیادداشته باشندچندماهی وزود ازدواج نکنند....مادروپدرنمیتونندزیادپسراشونو شناخته باشند حالاهرچقدرکه زیرنظرمادرباشند....به نظرم مشکلی نیس که باهاش ازدواج کنه ولی بازم میگم که بایدباهم رفت وآمدکنندودخترخودش پسررو بشناسه