2777
2789
عنوان

از وسیله خریدن نامزدیتون بگین

368 بازدید | 30 پست

خودم که فقط منو برای آیینه شمعدون بردن و همون روزم چمدون برداشتن حتی نزاشتن دو تا مغازه نگاه کنم از بین ٣ تا چمدون یکیو انتخاب کردم آینه شمعدون معمولی داشت به بالا یکی خوشم اومد ساده و سفید بود فردشنده گفت ٣ و ٤٠٠ تک کشو دو کشو ٣ و ٨٠٠ منم با ذوق گفتم فرقش خیلی کمه دو کشویی رو بگیریم 

که شوهرم گفت باید داشته باشیم دیگه منم چیزی نگفتم و خودشون یک اینه شمعدون انتخاب کردنو منم گفتم باش  هیجا منو نبردن طلا هم خودشون رفتن خریدن ١٨ تومنی که اصلا دیده هم نمیشد با سلیقه خودشون . درسته کسی با وسیله خوشبخت نشده ولی بهترین خرید های زندگیمو ازم گرفتن و اینکه همه چیو در حد ضعیف برداشتن با اینکه دختر مجرد دارن و واس اون همینجور جهزیه ریختن کمد رو پر کردن اونوقت با ٣٥ میلیون برای ما هم یخچال گرفتن هم ماشین لباسشویی در صورتی که بابای من صدشو برامون میزاره هعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم خودمون دوتایی همه ی کارا و خریدامونو کردیم

از رزرو محضر بگیر تا حلقه و خرید چمدون و خرید عروسی و رزرو تالار عروسی و انتخاب کارت

کسی رو دخالت ندادیم

آرامش داشتیم

قراره اسم بچمونم خودمون انتخاب کنیم و تا دنیا اومدنش به کسی نگیم بخان نظرمونو عوض کنن

حالا شوهرت اخلاقش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

درک میکنم عزیزم ولی این سرم رسومات واقعا مسخرس و دوم اینکه خودت انتخاب کردی دیدی اینجورین ولی بازم ادامه دادی پس انتخاب خودت بوده 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

اگر وضعیت ضعیفی دارن انتخاب خودتون بوده پس مدارا کنید اگر چنین نیست و  ب نظر شما احترام نمیزارن حتما دنبال راه چاره باشین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خوبه تو خرید داشتی من خریدم نداشتم چمدون ک کلا نخریدن فقط روز قبل نامزدی خواهرشوهرم‌اومد منو برد بازار لباس و‌کفش نامزدی خرید ک البته با پول شوهرم باباشم نه هییییچ خریدی دیگه برام نکردم دیگه کم کم شوهرم خودش ماهی یه دس میخرید برام

درکت میکنم

خیلیم ادعا دارن اخه میدونی

که هی ما پسرمونو دوست داریم میخریم خیلیا نمیخرن

فقط اون عده که کاری نمیکنن رو میگن

حتی یخچال و ماشین لباسشوییمم من و نبردن انتخاب کنم

انگشتر برام‌اوردن ک بعدادرفتم عوض کردم مطابق میلم خریدم اینه شمعدون گذاشتم سرعروسی بردارم اونموقع هم پول نبود نخریدم طلاهم سرعروسی خریدم خریو عروسیم ی سشوار و لباس زیر و ی مانتو شلوار و کفش و کمی لوازم ارایش بود ک همشو جز لباسا رو از جی حی کالا سفارش دادم چادرسفیدمو تنهایی خریدیم کیکم شوهرم خودش خریدکلا خیلی بند خرید نبودم چون هروقت لازم بود میخریدیم دیگع فقط دلم برا شمعدون موند چون دلم ی مدل خواست ک جفتی ۵میلیون بود

اگر وضعیت ضعیفی دارن انتخاب خودتون بوده پس مدارا کنید اگر چنین نیست و  ب نظر شما احترام نمیزارن ...

دارن ولی دنبال ضعیف ترینن برای عروسشون 

مثلا برای طلای من رفته بودن ١٨ تومنی خریدن ی طلای ٣ تومنی هم برای خواهر شوهرم خریدن مثلا واجب بود؟