2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای دختر چه گناهی داره؟

بابای پسر چ گناهی داره؟ بلاخره پدر مادر بچه میارن وظیفه دارن هزینه بدن، مگه اون دختر یا پسر ب اختیار خودش اومد ب این دنیا؟ وظیفه پدره دختره جهاز بده، وظیفه پدر پسره خونه بده

...

[QUOTE=300742508]نه  پسر هم عروسی رو میگیره  اون زورش نمیاد اون همه پول میده؟ (هر چند که با این رسوم موا ...[/QUOTE

پسری که ازدواج میخواد بکن باید مسولیت ها رو قبول کن پسرای ما که این جورین خوب توقعات رو یکم پایین بیارین تا ساده تر زندگی کنن،😶

مرد وظیفش کسی مجبورش نکرد برا ازدواج خوب اگه نمی تونی مسولیت زندگی رو قبول نکن ازدواج نکن ،😒

تو برادر داشته باشی تمام مخارج برادرت بده زورت نمیگیره؟؟پسر خودشو بیچاره کنه خونه ماشین عروسی طلا بعد دختر خانوم با چمدون لباسش بیاد؟

دل بی غم کجا جویم که در عالم نبینم (سعدی)

اینقد حرفات برام عجیبه که اصن نمیدونم چه جوابی بهت بدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..