2777
2789
عنوان

سلام پسرا چرا عاشق دختر دست نیافتنی میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 71 پست
دست نیافتنی؟ 😂😂 من بعضی ها رو دیدم به معنای واقعی عاشق خراب ها میشن حتی یه مورد داشتیم زن خودشو ...

خوب اونا خودشون خرابن داری میگی جذب خرابا میشن کسی ک خرابه جذب چیز خرابم میشه من هدف حرفم ب پسرای مغرور و ورزشکار و اهل کار و وفادار و سالمه ن اونایی ک دنبال خرابا میرن کاربر محترم

اخه من با یکی تک رابطه بودم الان سرد شده باهام ولی نمیدونم چکار کنم بنظرت بهش اهمیت ندم میاد ؟ 

زیاد پیگیرش نباش اینموقع ها 

حالا سرد شده تو باز الان اهمیت بدی اون بیشتر دورتر میشه چون واسه پسرا اینجوری خسته کنندس انگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد پیگیرش نباش اینموقع ها  حالا سرد شده تو باز الان اهمیت بدی اون بیشتر دورتر میشه چون واسه ...

بخدا بعضی اوقات حس میکنم شاید من چیزی گفتم ناراحت شده 

عزیزم کلا پسرا موجودات غیرقابل پیش‌بینی هستن همینجا خیلی گفتن با دوست پسرشون رابطه داشتن و ازدواجم ...

بله نمیشه ولی من چکار کنم بهم اهمیت نمیده

خودتون میتونین خودتونو دست نیافتنی کنین و آرزوی یک پسری بشید با یه سری کار ها پیش پا بودن جذاب نیس

یعنی چی بیشتر میتونی در موردش توضیح بدی یعنی دست نیافتنی بودن چیز خوبیه؟

زیاد فکرتو درگیر نکن اینجوریم فکر نکن که شاید ناراحتش کرده باشی  موندنی خودش میمونه...

اخه اخریا باهم بحث کردیم براش نوشتم سلام خواستم حالتو بپرسم ولی نمیدونستم تکی واتساپ گذاشتمش توی ساعت شمار ک بعد از ۲۴ ساعت پیام ها حذف میشن اومد نوشت سلام بپورس دیگ چیزی نگفت منم نگفتم الان میکم شاید بخاطر ساعت شمار ک هی تغییرش میدادم اینجوری میکنه  

توم بهش اهمیت نده وافعا وقتی بهت توجه نمیکنه تو چرا توجه کنی  تو هم بیخیال نشون بده خودتو&nbs ...

دو نفر باید باهم حرف بزنن مشکل حل کنن ولی واقعا گیر کردم

بنظر تو ممکنه بخاطر ساعت شمار باشه ک هی تغییرش میدم؟

اره شایدم بخاطر همینه 

لابد فکر میکنه که با این کارت بهش اعتماد نداری که مثلا پیاما پاک میشه یا از اینکار خوشش نمیاد

آخه پسرا دوس دارن پارتنرشون بهشون اعتماد داشته باشه