2821
2789

دو بار انجام دادم نشد ولی علائمش و دارم

و اینکه با چه متودی میرید اسکریپتون رو چطوری می‌نویسید یا تصور میکنید

بهم امید بدین نیاز دارم بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه نداری ؟! علاقه ای داری به همچین کاری ؟!

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی میخام شیفت انجام بدم یان؟  اگه انجام دادی قبلش به کسی نگفتی همونجاگیر میوفتی بر نمیگردی؟  رمزت حتما قبل رفتم و بعد رفتن حتمن باید بگی اگع نگردی همونجا میمونی و ممکن تو دنیابمیری؟   

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی ...

نکات اصلی برای شیفت که باید نوشته بشه (برای اسکریپتی «شناسنامه برای دنیای موازی» که کامل و دقیقه)

دی آر میشع دنیای موازی سی آر میشع دنیایی ک توش زندگی میکنیم یعنی کره زمین 

اسم و فامیلی (برای اسم میتونین گوگل کنین):

سنتون:

عطر و بوی بدنتون:

اسم و فامیلی پدر و مادر:

ظاهرتون (رنگ پوست، رنگ مو، رنگ چشم، ناخونتون، اندازه مو، جنس و حالت مو، حالت صورتتون، قد و وزنتون، دندوناتون، موهای بدنتون):

اخلاق و ویژگی هاتون (اخلاقتون رو صادقانه چیزی که هستین بنویسین و چیزی که نیستین ننویسین از بقیه بپرسید اخلاقتون چجوریه):

ظاهر پدر و مادر:

سن پدر و مادر:

اخلاق پدر و مادر:

فضا و رابطه خانواده:

محله و خونتون:

وضع مالی تون:

دوستاتون:

اصالت و ملیت:

وسایلتون:

مهارت و استعداد هاتون:

زبونی که حرف میزنین:

جایی که وقتی شیفت کردین بیدار میشین:

ساعت و روزی که بیدار میشین:

چجوری از شیفت بیدار میشین:

تغییرات بعد شیفت:

زمان بندی dr و cr:

کلمه ی برگشتتون:

این هارو هم به اسکریپتتون «شناسنامه برای دی آرتون همون دنیای موازی» اضافه کنین:

وقتی شیفت کردین چشماتون خود به خود باز میشه

راحت شیفت میکنین

سی آرتون«دنیایی ک توش هستیم» واضحه

کلمه برگشتتون یادتون نمیره

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی ...

باید همه چی رو یادت بمونه ک اینم با خوندن اسکریپت حل میشع 

2825
2823
2791
2779
2792