2821
2789

دو بار انجام دادم نشد ولی علائمش و دارم

و اینکه با چه متودی میرید اسکریپتون رو چطوری می‌نویسید یا تصور میکنید

بهم امید بدین نیاز دارم بهش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه نداری ؟! علاقه ای داری به همچین کاری ؟!

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی میخام شیفت انجام بدم یان؟  اگه انجام دادی قبلش به کسی نگفتی همونجاگیر میوفتی بر نمیگردی؟  رمزت حتما قبل رفتم و بعد رفتن حتمن باید بگی اگع نگردی همونجا میمونی و ممکن تو دنیابمیری؟   

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی ...

نکات اصلی برای شیفت که باید نوشته بشه (برای اسکریپتی «شناسنامه برای دنیای موازی» که کامل و دقیقه)

دی آر میشع دنیای موازی سی آر میشع دنیایی ک توش زندگی میکنیم یعنی کره زمین 

اسم و فامیلی (برای اسم میتونین گوگل کنین):

سنتون:

عطر و بوی بدنتون:

اسم و فامیلی پدر و مادر:

ظاهرتون (رنگ پوست، رنگ مو، رنگ چشم، ناخونتون، اندازه مو، جنس و حالت مو، حالت صورتتون، قد و وزنتون، دندوناتون، موهای بدنتون):

اخلاق و ویژگی هاتون (اخلاقتون رو صادقانه چیزی که هستین بنویسین و چیزی که نیستین ننویسین از بقیه بپرسید اخلاقتون چجوریه):

ظاهر پدر و مادر:

سن پدر و مادر:

اخلاق پدر و مادر:

فضا و رابطه خانواده:

محله و خونتون:

وضع مالی تون:

دوستاتون:

اصالت و ملیت:

وسایلتون:

مهارت و استعداد هاتون:

زبونی که حرف میزنین:

جایی که وقتی شیفت کردین بیدار میشین:

ساعت و روزی که بیدار میشین:

چجوری از شیفت بیدار میشین:

تغییرات بعد شیفت:

زمان بندی dr و cr:

کلمه ی برگشتتون:

این هارو هم به اسکریپتتون «شناسنامه برای دی آرتون همون دنیای موازی» اضافه کنین:

وقتی شیفت کردین چشماتون خود به خود باز میشه

راحت شیفت میکنین

سی آرتون«دنیایی ک توش هستیم» واضحه

کلمه برگشتتون یادتون نمیره

تجربه ندارم علاقهام ندارم فقط میخام ببین بقیه چه جوری انجام میدن مراحلشو چ جوری قبلش باید بگی به کسی ...

باید همه چی رو یادت بمونه ک اینم با خوندن اسکریپت حل میشع 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز