2777
2789

نزدیک یه ماهی میشع جاریمو دعوت کردم یهو مامانشم بود با خودش به مادرشم گفتم بیاد شام من یه اخلاقی دارم هر کس منو دعوت کنه یا شام ناهار سر زده برم دعوتش میکنه چندروز پیش رفتیم پارک دیدم دوتا جاریم بودن نگو اون جاریم که شام دعوت کردم اون یکی جاریمو دعوت کرده بهم برخورد واقعا شوهرم میگه این همه زحمت کشیدیم یه زنک نمیزنه واسه احترام بگه شام بیاین بنظرتون پر توقعم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بحث احترام متقابله عزیزم 

شاید توانایی دعوت چند نفر باهم نداشت 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اگه اصلا شما رو دعوت نکرده، بله حق دارید ولی اگه شما رو جدا دعوت میکنه یا قبلا کرده، دیگه انتظار نداشته باش هرکسی از خانواده شوهرش دعوت کنه شماهم باهاش دعوت کنه 

تو احترامتو گذاشتی اگه جبران کرد خوب  نکرد توام بشه درس عبرت دیگه دعوت نکن

اره درست عبرت شد بخدا ماهی ۲۰ کیلو برنج میخریدم اینقد مهمونی میدادم آلام ۱ ماهه دیگ نمیدم اینقد راحتم