سلام دوستان جدیدا یه گربه نارنجی خیلی بامزه رو دارم نگهداری میکنم، بعضی وقت ها خیلی شیطونی میکنه و میره رو مخ، اگه گربه نگهداری کردین، میخواستم بپرسم چقدر قابل آموزشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هم گربه دارم هم سگ گربه یکم قدرنشناشه ولی گربه ی من ارومه
واسه تربیتش کاری کردی تا حالا؟ ویدیوی آموزشی، کتابی چیزی برخورد کردی که بخوای بهم معرفی کنی مثلا اون کتابی که لینکشو برای یکی از کاربرا توی همون صفحه فرستادم، خوندیش؟ خوب بود که بخرمش؟
گربه به اندازه سگ آموزش پذیر نیست و به نژادش هم بستگی داره
مثلا من گربه ام وقتی چهار ماهش بود هروقت میرفت رو میزغذاخوری یا دستشویی و حموم ، دعواش میکردم
الان که سه سالشه دیگه نمیره
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂