2821
2789
عنوان

کیا تجربه نگهداری از گربه رو داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
عزیزم من یه دوست دارم که عاشق گربه هاشه  شش تا گربه داره من میخوام براش یه هدیه بخرم که مربوط ...

بستنی گربه . گربه ها عاشقشن 🤣

اگه هم میخوای بری دوستت بخری . یه شومیز یا لباس که گربه داره روش .

عزیزم من یه دوست دارم که عاشق گربه هاشه  شش تا گربه داره من میخوام براش یه هدیه بخرم که مربوط ...

بپرس به گربه هاش غذا چی میده بخر ببر

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گربه اگه باهوش باشه  ، اسمشو یاد میگیره و بعضی حرفاتو میفهمه 

من خودم گربه دارم اسمش مارتینه 

صداش میزنم نگام میکنه 

میگم مارتین بیا غذا ، زود میدوئه میاد پیشم هر جا باشه 

میگم بشین میشینه 

گشنش که باشه یا خوابش بیاد میاد کنارم میو‌میو میکنه و گازم میگیره 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
من هم گربه دارم هم سگ گربه یکم قدرنشناشه  ولی گربه ی من ارومه

چه نژاد سگی ؟

من خیلی دوست دارم یک گلدن یا ژرمن داشته باشم ولی نمی‌دونم تو آپارتمان میشه نگهشون داشت یا نه ، یا گربه امو اذیت میکنند یا نه

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

من نژاد پرشین داشتم

اروم و باوقار بود

صداش میزدم میومد

میگفتم بشین مینشست میگفتم بیا میومد

مبل رو چنگ زد دوبار دعواش کردم دیگه هیچ وقت اینکارو نکرد

راحت مثل بچه ناخوناش رو میگرفتم و میبرپم حموم میشستم

اصلا رو بلدی نمیپرید و هرگز جیزی رو نشکوند

نژاد و خصوصیات اخلاقی گربه خیلی مهمه نژاد پرشین از همه آروم تر و حرف گوش کن تره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

کتاب من و گربه ام لویک اواکم رو بخون

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز