2777
2789

سلام ما سه ساله خونمونو عوض کردیم تو این سه سال ماشین خریدیم فروشنده کلاه بردار دراومد سند نمیزنه ی سره دادگاه پاسگاه...زمین خریدیم اونم خورد به برهوت..ی جایی سرمایه گذاری کردیم اونم یارو کلاه بردار دراومد ..الانم پای پسرم شکسته کلا بد میاریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه انقد متلک خواهر و برادر خودمو شنیدم فقط دوست دارم زار بزنم..دلم برای شوهرم میسوزه به هر چی دست ...

میخواستیم خونه رو عوض کنیم کلا نشد که نشد تو ی جمعی هستیم انقد همه از موفقیاتوشون حرف میزنن ما رو میبینن انگار مسخره شدیم 

میخواستیم خونه رو عوض کنیم کلا نشد که نشد تو ی جمعی هستیم انقد همه از موفقیاتوشون حرف میزنن ما رو می ...

چی کنم کم آوردم پسرم دو سالشه پاش شکسته به جای کمک دادن و ی کم درک کردن من ..میان نصیحتم میکنن تازه دست و به سیاهو سفیدم نمیزنن 

چی کنم کم آوردم پسرم دو سالشه پاش شکسته به جای کمک دادن و ی کم درک کردن من ..میان نصیحتم میکنن تازه ...

امروز خونه ی مامانم جمع بودیم همه داشتن حرف از ماشینای ثبت نامیشون میزدنن مبارکشون باشه به من میگن یارو هم که شکا پولتونو اونجا گذاشتیم فرار کرده رفته من گفتم دیگه رفته دیگه چی کنم ولی دلم خالی شد رفتم بالکن اشکم بند نمیومد

امروز خونه ی مامانم جمع بودیم همه داشتن حرف از ماشینای ثبت نامیشون میزدنن مبارکشون باشه به من میگن ی ...

نرفته عزیزم زر میزنن

منم همینم مدام همه ازم میپرسن پولتون سرمایه گذرای کردید چیشد؟؟

کی پس خونه میخرید؟؟ مگه نمیگفتید میخوایم خونه بخریم؟؟

تا منو میبینن از خودم پیگیر ترن ادمو یاد بدبختیاش میندازن…

یا یجور در مورد غفاری حرف میزنن ک غیر مستقیم بگن بی خیال پولتون بشید طرف کلاهبرداره…. یا یجور حتی دلداریت میدن ک انگار ترحم میکنن ک اخی دو قرون داشتن اونم رفت…..

ولی من اهمیت نمیدم فقط با لبخند جوابشون میدم…

توضیح ب هیچکس نده

اصلا اشتباه کردیم از همون اولشم ب اینو اون گفتیم

بیخیال باش خدا بزرگه

نرفته عزیزم زر میزنن منم همینم مدام همه ازم میپرسن پولتون سرمایه گذرای کردید چیشد؟؟ کی پس خونه میخ ...

دقیقا ماهم همینیم تازه ذوق ماشیناشونو میکنن تو رودربایسی به اسم ماهم ماشین نوشتن از شانس ما که واسه مردم خوبه اسممون زود دراومده الان همش زنگ میزنن میپرسن پیامک اومد نیومد حواست باشه ها داغ دل آدمو تازه میکنن ی سره هم پز میدن پاییز بهمون تحویل میدن تابستون تحویل میدن بریم اینوراونور ..پسرم نگاه دهنشون میکنه😑

دقیقا ماهم همینیم تازه ذوق ماشیناشونو میکنن تو رودربایسی به اسم ماهم ماشین نوشتن از شانس ما که واسه ...

توجه بهشون نکن عزیزم مردم ما همینن تا به کوچکترین پیشرفتی برسن به بقیه از بالا نگاه میکنن…

خدای ماهم بزرگه به وقتش همه این روزا جبران میشه مطمئن باش💚

غفاری میگن بازداشت شده. بیرون بود که هیچ غلطی نمیکرد فقط مردمو سر میدوئوند، همون بهتر حداقل گرفتنش فرار نکنه تو این اوضاع….

ببینیم بعد ازین چی میشه انشالا میرسیم ب پولمون حرصو‌جوش نخور عزیزم زندگی همینه بعضی وقتا ادم غرق مشکلات میشه اما هیچکس از فردا خبر نداره خدا بزرگه ته دلتو خالی نکن با حرف مردم💙