2777
2789
عنوان

ازدواج

115 بازدید | 7 پست

قبلا پرسیدم ولی هرچقدر نگاه میکنم ناامید تر میشم ، هروقت می‌خوام برم سمت کسی تمام اطرافیانم من رو منصرف میکنن که هیچکس با ازدواج خوشبخت نمیشه ، همه اطرافیانم زندگی بدی دارن ، واقعا انقدر سخته ؟ یا عشق که باشه زندگی می‌مونه؟

ازدواج با عشق مال تو فیلماست

تو واقعیت همیشه یکی از این دو مورد اتفاق میوفته ولی هردو وانمود میکنن عاشقن 

یا دختره زن پسره میشه چون خواستگار بهتری نداره

یا پسره دختره رو میگیره چون بهتر از اون جواب رد بهش دادن

عشق دو طرفه واقعی که هیچکدوم وانمود نکنن خیلی خیلی کم پیدا میشه

{ جانی دپ سابق }

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتخاب درست باشی نه 

فقط باید چشاتو وا کنی

همین 

زندگی متاهلی کلا سخته 

مسئولیت زیاده

انتخاب ادم درست 

با خودته 

دیگه

والا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین بزار یه چیزیو بگم تو نمیتونی یکیو پیدا کنی که خوشبخت دوعالم باشه همه ی ما تکرار میکنم همه ی ما تو زندگیمون یه غمی یه مشکلی چیزی هست یا بقول گفتنی یجای کار میلنگه

اینطوری بگم بهتره

من خیلی از زوج های خوشبختو دیدم که ظاهر زندگیشون عالی بود ولی در باطن مشکل داشتن

ادم باید خودشو با شرایط وفق بده

عزیزم وقتی انتظارت از ازدواج خیلی بالاعه برای خوشبختی و حاله خوب خوب صددرصد با یه چیز کوچیک فکر میکنی دوراز جون بدبختی

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

نمودار دیدی؟ 

زندگی هم شبیه اونه. 

کتاب چی؟ کتاب که قطعا خوندی؟ 

همه فصل هاش شبیه همه؟! 

همه داستانهاش قشنگ و شیرینه فقط؟! 

این سوالی که پرسیدی جوابای به درد بخوری نمیگیری. میدونی چرا. الان یکی باشوهرش بحث کرده. بهت میگه نه ازدواج بده افتضاحه! یکی رفته سفره باکلی حس خوب باهمسرش... بهت میگه وااااای ازدواج شیرینه عین عسل! 

زندگی مشترک نه سراسر لذت و خوشبختی ست

نه سراسر رنج و غصه

زندگی مشترک ترکیبی از خوشی ها و ناخوشی هاست. 🙃